Türk kızı Suriye'ye gitti iddiası

Almanya, Frankfurt’taki evinden ayrılarak Suriye’ye gittiği tahmin edilen 25 yaşındaki Duygu Doğan için seferber oldu.

Haberler 27.03.2015 - 08:56

Türk asıllı Alman vatandaşı Duygu’nun beş gün önce köpeğini ve özel eşyalarını bir arkadaşına bırakarak evden ayrıldığı tespit edildi.

Duygu Doğan’ın bir süreden beri Suriye’de bulunan arkadaşı Selçuk G.’ye ulaşmak için yola çıktığı tahmin ediliyor. Almanya’nın Duygu’nun sınır geçişine izin vermemesi için Türkiye’ye başvurduğu belirtildi.

OTOBÜSLE GİTMİŞ

Selçuk G.’nin ailesine ‘Duygu Suriye’de’ bilgisini verdiğini, Alman polisinin ise geçtiğimiz salı günü Duygu’nun otobüsle Türkiye’ye doğru yola çıktığı bilgisine ulaştığı kaydedildi.

SELEFİLERİN AĞINA DÜŞTÜ

Sekizinci sınıftan itibaren orta ve lise eğitimini Türkiye’de tamamlayan Duygu, Marmara Üniversitesi’nde Almanca, İngilizce ve Türkçe mürtercim tercümanlık eğitimini arkadaşı Selçuk G.’nin etkisiyle yarıda bırakarak Frankfurt’a dönmüştü.
Frankfurt’ta son dört yıldır unlu mamüller satan işyerlerinde çalışan Duygu, bir süre önce işinden çıkarıldı.

Yakın çevresi ve arkadaşlarından giderek uzaklaşan Duygu’nun, arkadaşının etkisiyle Selefiler’in ağına düştüğü tahmin ediliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız