Yanlışlıkla patlayan ramazan topu zabıta memurunu yaraladı

Bodrum'da yanlışlıkla patlayan ramazan topu, mekanizmayı ateşlemekle görevli zabıta memurunu yaraladı.

Haberler İHA 12.05.2019 - 16:51

Arşiv

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün akşam ezandan 10 dakika önce patlayan ramazan topunun bir zabıta görevlisini yaraladığı ortaya çıktı. Göğsünden ve ellerinden yaralanan zabıta memuru hastanede detavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde ramazan topunu patlatmakla görevli olan 45 yaşındaki Bodrum Belediyesi zabıta görevlisi Ahmet Özbey, mekanizmayı kurdu.

Kontrol için mekanizmaya yaklaştığı sırada bir anda meydana gelen patlama sonucu evli ve 2 çocuk babası Ahmet Özbey yüzünden, göğsünden ve ellerinden yaralandı.

Sağlık ekiplerince ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan yaralı zabıta memuru, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. 

Ahmet Özbey'in tedavisi devam ederken, olayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız