2020 güz dönemi AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?(Açıköğretim fakültesi güz dönemi vize sınavları)

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Online platformda gerçekleştirilen sınavlar devam ediyor. Corona virüs sebebiyle sınavlara online giren öğrenciler için sınav sonuçları merak konusu. Peki AÖF (2020) Güz Dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? İşte AÖF (2020) sınav sonuçları hakkında merak edilen detaylar...

2020 güz dönemi AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?(Açıköğretim fakültesi güz dönemi vize sınavları)

Korona virüs sebebiyle birçok Üniversite gibi (2020) Güz dönemi sınavlarını online platform üzerinden iki grup şeklinde düzenlendi. İlk grup sınavları 12,13 ve 14 Aralık tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi. İkinci grup ise 19,20 ve 21 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İlk grup sınavlarını tamamlayan öğrenciler, AÖF Güz dönemi için açıklama beklemekte. AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz dönem 8 Temmuz’da sona eren sınavların sonuçlarının ertesi gün öğrencilerin erişimine sunulduğu bilinmekte. Açık Öğretim Fakültesinden açıklama bekleniyor.

AÖF'TEN İLK GRUP SINAVLARININ SONUÇLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Kurum tarafından ilk grup sınavlarının sona ermesiyle birlikte yapılan açıklamada, ‘Sınavlarda kural ihlalleri ile ilgili gelen ihbar ve tespitler değerlendirilmekte ve kural ihlali tespit edilen sınavlarla ilgili işlem yapılmaktadır. Sınavlarınızda başarılar dileriz.’ denildi.

Sayfa Yükleniyor...