1 ay erken teslim!

Soyak'ın İstanbul Kartal'da yapımı gerçekleştirilen "Soyak Evreka Rezidans" projesi sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

1 ay erken teslim!

Yapımına 2007 yılında başlanan ve 2009 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan daireler, yeni sahipleriyle 1 ay erken buluşuyor.

Kent yaşamının yeni trendi olan rezidans konforunu sunan 15 kat ve 126 daireden oluşan Soyak Evreka Rezidans'ta 96 adet 1+1, 30 adet 2+1 tipte daireler yer alıyor. Giriş kısmında bekleme bölümü ve resepsiyonun yeraldığı Soyak Evreka Rezidans'ın zemin katında sauna, spor salonu, soyunma odası bulunuyor. 24 saat özel güvenlik ile korunacak olan sitenin yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuklar için oyun alanı ve 2 katlı otoparkın yanı sıra adalar manzaralı çatısında kapalı bir de kafesi var.

Soyak Evreka Rezidans'ın tüm dairelerinde ankastre fırın, ankastre bulaşık makinası, ankastre ocak ve aspiratör daire sahiplerinin beğenisine sunuluyor. Soyak Evreka Rezidans, E-5 ve TEM otoyolları, Sabiha Gökçen Havalimanı, deniz otobüsü ve inşaatı devam eden Marmaray Projesi'ne yakınlığı ile ulaşım açısından da cazip bir konumda yer alıyor.  Soyak Evreka Rezidans'ın bulunduğu Kartal bölgesi, aynı zamanda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında da bulunuyor.


Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...