AVVA erkekleri davetlerin ilgi odağı haline getiriyor

AVVA yılbaşı gecesi ışıltısı ile erkekleri davetlerin ilgi odağı haline getiriyor.

AVVA erkekleri davetlerin ilgi odağı haline getiriyor

Farklı tasarımları ile erkek modasının öncü markası AVVA, sonbahar kış sezonunda da dünya trendlerini rutinin dışına çıkabilen, özgür ve yenilikçi Türk erkekleriyle buluşturuyor. AVVA bu sezonda, doğadan ilham alan renkleri, şehrin modern çizgileriyle buluşturan tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

ÖZEL DAVETLERİN VAZGEÇİLMEZİ

AVVA, yılbaşı gecesi ışıltısı ile erkekleri davetlerin ilgi odağı haline getiriyor. Özel renk tonlarının sofistike tasarımlarla harmanlandığı bu yeni koleksiyon ile AVVA erkeği, bu yeni yılda davetlerin gözdesi olmaya aday.

SPOR GİYİMDE DE TARZINIZLA FARK YARATIN

Yumuşak ve çağdaş çizgilerin modern bir stille harmanlandığı AVVA sonbahar kış koleksiyonu, hafta sonlarında da modern ve spor bir tarz arayanların vazgeçilmezi. Tiftik kaplamalar, geometrik desenler, flanel ve keçelerin kullanıldığı geometrik gömlekler, çizgili trikolar; bu sezonda da AVVA erkeğinin hafta sonu şıklığını tamamlayacak.

AVVA’nın farklı tarzını yansıtan ürünler, bu sezonda da hem kombin, hem de ayrı birer parça olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı.

AVVA, yılbaşı şıklığını kendine özgü stiliyle yorumlamayı seven ve modern çağdan ilham alan tüm erkekleri “1 Alana 1 Bedava” Kampanyası ile mağazalarına ve www.avva.com.tr'ye bekliyor.

Sayfa Yükleniyor...