Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 24 Mayıs 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları

Gram altın 507 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 824 lira, Cumhuriyet altını ise  3 bin 391 liradan satılıyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 24 Mayıs 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları...

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 24 Mayıs 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları

GÜNCEL

piyasasında haftanın ilk gününde de geçtiğimiz günlerde yaşanan yukarı yönlü değişimin etkileri sürüyor.

Son dönemde yaşanan artışla birlikte 500 lira barajını aşan altının gram fiyatı, 507 liradan işlem görüyor. 

Çeyrek altın 824 liradan alıcı bulurken son dönemdeki artışla beraber 3 bin liranın üzerindeki konumunu iyice güçlendiren Cumhuriyet altını ise 3 bin 391 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise 1.882,70 dolar seviyelerinde yer alıyor.

Analistler, küresel enflasyon endişelerinin altının ons fiyatını desteklemeye devam ettiğini belirterek, yurt içinde ise bugün düşüş eğilimindeki dolar kurunun altın fiyatlarını baskıladığını ifade etti.

Teknik açıdan ons altında 1.900 dolar seviyesinin gündeme gelebileceğini aktaran analistler, aşağı yönlü hareketlerde ise 1.865 doların destek konumuna geldiğini kaydetti.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Bugün yurt içi piyasalarda veri gündemi sakinken TCMB'nin  mayıs ayına ilişkin finansal hizmetler istatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksi'ni açıklaması bekleniyor. 

Dünyada ise İsrail ile Filistinli taraflar arasındaki ateşkese ilişkin gelişmelerşin yanı sıra AB ülkelerinin liderlerinin yüz yüze yapacağı zirve toplantısı takip edilecek.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETTE CEZALAR ARTIYOR

Sayfa Yükleniyor...