Karlı yatırım noktaları

Kapı kolu bile özel tasarlanmış bir eve; 9.000 TL peşinat ve vade farksız taksit seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.

Karlı yatırım noktaları

Nef’in yeni projelerinden 9.000 TL’den başlayan peşinat, banka kredili veya vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ev alma fırsatı.

İstanbul’un yükselişte olan iki önemli noktası Kağıthane ve Merter’de 2 yeni proje Nef’le geliyor. Kapı kolundan asansör tuşuna kadar tüm detayları size özel tasarlanan bir ev ve home-ofislere %1 KDV avantajı ile sahip olmak mümkün.

Nef Merter 12 tüm ulaşım hatlarının kesiştiği noktada.

Nef Merter 12, yaklaşık 4000 firmanın faaliyet gösterdiği ve günde 1.3 milyon insanın giriş yaptığı İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Bakırköy, Bahçelievler ve Zeytinburnu üçgeninin tam ortasında yer alıyor. Yatırım uzamanları tarafından ”Mecidiyeköy-Levent” aksı ile beraber değerlendirilen “Cevizlibağ-Merter-Bakırköy-Havalimanı” aksı; alışveriş merkezleri, spor ve kültürel tesisleri ve her gün genişleyen ulaşım ağı ile yatırım değerini her geçen gün arttırıyor.

Nef Merter 12, İstanbul’un her köşesine rahatlıkla ulaşabileceğiniz ana metro hattına 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. İstanbul’un en işlek ulaşım hattı olan E5’in tam bitişiğinde yer alan proje, ayrıca günde 1 milyondan fazla kişinin kullandığı metrobüs durağına ise sadece 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Nef Merter 12 böylece Bakırköy’den Zincirlikuyu’ya kadar uzanan aksta çalışan insanlar için cazip bir yaşam alanı olarak diğer projelerden ayrışıyor.

Armani Hotel Milano’nun tasarımcısı dünyaca ünlü mimarlık ofisi "Lombardini Architects" tarafından tasarlanan 3 kuleden oluşan Nef Merter 12’de, 1+1’den 3+1’e farklı büyüklüklerde 565 adet konut yer alıyor. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde yaklaşık 2.5 milyar TL yatırımın yapılacağı bu bölgede, özlenen ev hayatı Nef Merter 12 ile geliyor.

Projenin detaylarına www.nefmerter12.com ‘dan ulaşabilir, ulaşabilir, bilgi talep formunu http://bit.ly/NefBilgiTalepFormu linkinden doldurabilirsiniz.

Nef Kağıthane 03 ile İstanbul’un merkezinde ayrıcalıklı bir yaşam

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi olan Kağıthane’de yaşam yeniden başlıyor. Şehrin merkezine yakın yaşamak veya çalışmak isteyenler için Nef bu bölgede yeni bir proje daha hayata geçiriyor.

Satışı 2 ay 10 günde tamamlanan Nef Kağıthane 11 projesiyle bölgenin değişen yüzünün ilk adımlarından birini atan Nef, şimdi de Nef Kağıthane 03 ile bölgeye yepyeni bir soluk getiriyor.

18 katlı bir konut ve 14 katlı bir ofis bloğundan oluşan Nef Kağıthane 03'te 335 konut, 143 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Projenin hemen yanında Bauhaus, Metro Gross Market, Carrefour, MediaMarkt ve Axis alışveriş merkezi gibi hayatı kolaylaştıran alışveriş noktalarının yer alması ve Levent’e 2.5 km yakınlıkta olması, bu bölgeye olan ilgiyi günden güne arttırıyor.

Son yıllarda yapılan yatırımlarla yıldızı parlayan Kağıthane, gelişen ulaşım altyapısı ve “Maslak-Levent-Taksim” aksına yakınlığı nedeniyle Avrupa yakasının yeni iş merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

Taksim-Beşiktaş-Dolmabahçe tüneline 2.9 km uzaklıkta bulunan Nef Kağıthane 03’ün kapısından çıktığınızda TEM’e 4 dakika, Taksim’e ise sadece 5 dakika sonra ulaşılabiliyor. İhalesi yapılmış “Kabataş - Mahmutbey” metro hattının durağı da Nef Kağıthane 03’ün hemen yanında yer alıyor.

Projenin detaylarına www.nefkagithane03.com ‘dan ulaşabilir, bilgi talep formunu http://bit.ly/NefBilgiTalepFormu linkinden doldurabilirsiniz.

“Foldhome” konsepti ile 50 metrekarelik 24 odalı ev ve ofisler.

Bir Nef keşfi olan ve dünyada ilk defa Nef projelerinde kullanılan Foldhome ve Foldoffice sistemleriyle evinize ya da ofisinize dilediğinizde karaoke odasından, misafir odasına kadar farklı 24 oda ekleyebiliyorsunuz. Hepsi dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından özel olarak tasarlanmış bu odalar dilediğiniz zaman sizin oluyor, kullanmadığınızda da size boş yere masraf olmuyor. Odalara saatlik ya da günlük sahip olmak için lobby’den veya internetten rezervasyon yapmanız yeterli.

“Garantili Proje” ile projenin maliyeti bankada güvencede.

Nef keşiflerinden biri olan ve projelerin maliyetini ilk günden bankada güvence altına alarak riski sıfıra indiren Garantili Proje Sistemi Nef’in yeni projelerinde de bulunuyor. Bu sistemle projenin tamamlanması daha çivi çakılmadan yani ilk günden garantilenmiş oluyor.

Nef’in yeni projeleriyle ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak için 0850 250 06 33 numaralı Çağrı Merkezi veya Nef Satış Ofislerinden bilgi alabilirsiniz.


Detaylı bilgi için tıklayın!

Sayfa Yükleniyor...