Messi, THY'nin yeni marka elçisi

Türk Hava Yolları'nın yeni marka elçisi Barcelonalı yıldız futbolcu Messi oldu. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’la karşılaşabileceklerini belirten Messi, “Galatasaray her geçen gün büyüyor'' dedi.

Messi, THY'nin yeni marka elçisi

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi artık havacılık sektörünün yükselen yıldızı Türk Hava Yolları'nın marka elçisi oldu.


FC Barcelona'nın Nou Camp Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına yıldız futbolcu Leo Messi ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu üyesi İsmail Gerçek katıldı.

Basın toplantısında Türk Hava Yolları'na teşekkür ederek konuşmasına başlayan Leo Messi, "Dünyanın en hızlı büyüyen ve Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları'nın marka yüzü olmak benim için büyük bir onur" dedi.

"Global bir marka olan Türk Hava Yolları ile çok büyük ve başarılı projelere imza atacağız" diyen Messi, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Buenos Aires uçuşları için de Türk Hava Yolları'na teşekkür etti.

Basın toplantısında konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu üyesi İsmail Gerçek ise iki yıldır Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi olduklarını ifade ederek; "Bu yüzden sporda en iyilerle çalışmak ve onlarla işbirliği yapmak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı net şekilde ortaya koyuyor" dedi.

Türk Hava Yolları'nın marka elçisi olan Leo Messi, bu anlaşma kapsamında çekimleri Barcelona ve İstanbul'da gerçekleşen bir reklam filminde rol aldı. Reklam filmindeki rol arkadaşı ise başka bir marka elçisi basketbolda dünya starı olan Kobe Bryant. Türkiye, Hollanda, İspanya ve Amerikalı yapımcı ve oyuncularında görev aldığı reklam filmi tüm dünyada 7 Aralık 2012 tarihinden itibaren gösterilecek.

Yine bu anlaşma kapsamında Messi, Türk Hava Yolları'nın çeşitli etkinliklerinde yer alacak.

‘GALATASARAY HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR’
Messi, Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi Türk futbolculara atıfta bulunarak, Türkiye'den dünya çapında tanınmaya başlayan, İspanya'da da forma giydikleri takımda önemli roller üstelenen futbolcuların olduğunu söyledi.

Yıldız futbolcu Messi, bir soru üzerine Şampiyonlar Ligi’nde 2. Tura yükselen Galatasaray’ı övdü.

Messi, ''Galatasaray ile oynama ihtimalimiz var. Daha ileriye devam edebiliriz ve belki daha ileride karşılaşırız. Galatasaray her geçen gün büyüyor'' dedi.

‘SAKATLANDIM DİYE KARAKTERİM DEĞİŞMEZ’
Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın Benfica ile yaptığı grup maçında sakatlanmasının tüm futbolseverleri korkuttuğunu belirten Messi, sakatlıkların her zaman yaşanabileceğine dikkati çekti.

Bir basın mensubunun ''Karakterin gereği her maçta oynamak istiyorsun. Ancak artık bazı maçlarda oynanamayı da öğrendin mi?''sorusuna ise Messi ''Hayır. Daha iyi olmak istiyorum gol atmak ve attırmak istiyorum. Akşam sakatlık geçirdim diye karakterimde değişme olmaz. Kaldı ki bu antrenmanda da olabilirdi. Çok fazla maç oynamak ya da oynamamak ile ilgili bir durum değil'' karşılığını verdi.

Akşamki maçta sakatlanınca acıdan hiç bir şey düşünemediğini ifade eden Messi, soyunma odasında doktorların herhangi önemli bir durum olmadığını belirtmesi üzerine rahatladığını kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...