2020 Sürdürülebilir İş Ödülleri için geri sayım başladı

Sürdürülebilirlik Oscarları için geri sayım başladı. Bu yıl yedincisi düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri'nde kazananlar, yarın akşam düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

2020 Sürdürülebilir İş Ödülleri için geri sayım başladı

Sosyal, ekonomik ve çevresel konularda önemli etkiler yaratan ve ortak geleceğimize sahip çıkan projeleri vurgulayarak, iş dünyası için rol modelleri paylaşmak amacıyla, bu yıl yedincisi düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri'nde kazananlar,yarın akşam düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

Bu yıl pandemi şartları nedeniyle "online" gerçekleşecek olan törende, 14 kategoride finale kalan projeler arasından sürdürülebilir iş ödüllerini kazanan kurum ve projeler ilan edilecek.

Kazananların Türkiye’de bir ilki gerçekleştirilerek canlı yayında açıklanacağı Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne kaydınızı https://network.surdurulebilirlik.com.tr/TR/Etkinlik/SBA2020 linkinden gerçekleştirebilirsiniz.

Sürdürülebilir İş Ödülleri, sürdürülebilirlik dönüşümünü hedefleyen birçok yenilikçi projenin ortaya çıkmasına ilham ve yön veriyor.

Sayfa Yükleniyor...