Ünlü pazarlama guruları bu forumda

MediaCat tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Marketing Forum ünlü pazarlama stratejistleri Al Ries, How we decide adlı çok satan kitabın yazarı Jonah Lehrer ve WPP’ye bağlı Ogilvy&Mather Hindistan ve Güney Asya Başkanı ve Kreatif Direktörü Piyush Pandey’i ağırlayacak.

Türkiye’nin en büyük pazarlama buluşmalarından Marketing Forum bu yıl 30 Kasım’da Four Seasons Bosphorus Hotel’de dünyaca ünlü pazarlama uzmanı konuşmacılar ve sektör profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşecek.

Dünyaca ünlü pazarlama stratejisti Al Ries ve kızı Laura Ries, “Yönetim Kurulunda Savaş: Yaratıcı Pazarlamacılar Rasyonel Yöneticilere Karşı” başlıklı bir sunum yaparak yönetim kurulu toplantı odalarında sık yaşanan tartışmaların nedenlerine ışık tutacak. Yöneticiler ile pazarlamacılar arasındaki görüş, anlayış ve kişilik farklılıklarına değinecek olan baba-kız, beynin sağ ve sol taraflarının kullanılmasından gerçeklik ve algı arasındaki ayrıma, görsel ve sözel düşünme şekillerinden ürün ve marka kavramlarına kadar pek çok faktörün yönetim ve pazarlama kadroları üzerindeki etkisi hakkında bilgi verecekler.

Marketing Forum’un bir diğer konuşmacısı da How we decide ve Proust was a neuroscientist adlı kitapların yazarı Jonah Lehrer olacak. Lehrer “Zihnimiz nasıl karar verir?” ve “Daha etkin karar vermek için neler yapabiliriz?” sorularına ışık tutacağı konuşmasında nörobilimlerdeki yeni keşiflerin, spordan medyaya liderler tarafından nasıl avantaja dönüştürüldüklerini ve karar alma işleyişinde nasıl kullanıldıklarını tüm ayrıntılarıyla Marketing Forum katılımcılarıyla paylaşacak.

WPP’ye bağlı Ogilvy&Mather Hindistan ve Güney Asya Başkanı ve Kreatif Direktörü Piyush Pandey de etkinlikte konuşma yapacak.

Sayfa Yükleniyor...