2011 Dodge Charger

Dodge yeni Charger'ın fotoğraflarını yayınladı.

2011 Dodge Charger

Önümüzdeki yılın sonlarında satışa sunulması planlanan araçta agresif tamponlar, devasa ızgara, özgün tavan hattı ve 164 adet LED içeren belirgin kuyruk lambaları, dikkat çekiyor.


İç kısmın resimleri yayınlanmadı ama Dodge üç kollu spor direksiyon ve kaliteli işçiliğin kabine hakim olacağını söylüyor. Charger'da adaptif hız sabitleme ve kör nokta takibi gibi temel teknolojik özellikler bulunacak.

Kaputun altında, 3.6 litre V6 ve bir Amerikan klasiği olan, HEMI 5.7 litre V8, iki güç kaynağı seçeneğini oluşturacak. Firma açıklamasa da V6 motorun 309 bg, V8 motorun da 384 bg olması, aynı sıra ile tork değerlerinin de 363 Nm ve 555 Nm olması bekleniyor.

2011 Dodge Charger - 1

As before, rear-wheel drive is standard and all-wheel drive is optional. The latter has an active transfer case and a front-axle disconnect, which reverts the car to RWD when additional traction isn't required.

Daha önce de olduğu gibi arkadan itiş standart, 4 çekiş sistemi ise seçenek olarak sunuluyor. 4 çeker modelde, fazladan çekişe gerek kalmadığında, ön diferansiyel devre dışı bırakılıp araç arkadan itiş olacak şekilde sürülebiliyor.

Dodge aracın tanıtımına doğru daha fazla ayrıntı açıklayacak.

Sayfa Yükleniyor...