NTV

Acil tıp uzmanı corona virüse yenik düştü

03.12.2020 13:57

Son Güncelleme: 03.12.2020 15:31

Acil tıp uzmanı corona virüse yenik düştü
İHA, DHA
Google'da NTV'yi tercih et

Kocaeli'deki Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan Dr. Mehmet Karakum corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Karakum için hastane önünde tören düzenlendi. Meslektaşları, uğurlama töreninde gözyaşı döktü. Karakum, Bağlarbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlişkili Haberler
Bebeğini kucağına alamadan corona virüse yenik düştü
Bebeğini kucağına alamadan corona virüse yenik düştü
Haberi Görüntüle

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan Dr. Mehmet Karakum (55), 23 Kasım'da nöbetini bitirdikten sonra rahatsızlanınca çalıştığı hastanede tedaviye alındı.

Dr. Mehmet Karakum'un yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Yoğun bakım ünitesine alınan 2 çocuk babası Karakum, daha sonra Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Dr. Karakum, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Dr. Mehmet Karakum'un cenazesi, bugün görev yaptığı Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünün önüne getirilerek, hastane çalışanlarından helallik istendi.

Törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile Mehmet Karakum'un eşi Nesibe Karakum ve çocukları ile yakınları katıldı.

Dr. Karakum'un Türk bayrağına sarılı tabutuna görevi sırasında üzerinden çıkarmadığı önlüğü de konuldu.

Eşi Nesibe Karakum, uzun süre tabuttan gözlerini alamadı. Merkez Camii'ne doğru yola çıkan cenaze arabasına karanfiller atan sağlık çalışanları, gözyaşı döktü.

Dr. Mehmet Karakum’un cenazesi, kılınan namazın ardından Bağlarbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.