İstanbul'da tramvay İETT otobüsüne çarptı
22.04.2020 11:12
Son Güncelleme: 22.04.2020 16:15

İstanbul Sultangazi'de tramvay ile otobüs çarpıştı. Kazada otobüs şoförü ve vatman hafif şekilde yaralandı. Vatmanın fren arızası nedeniyle duramadığını söylediği öğrenildi. Raydan çıkan tramvay yaklaşık 4,5 saat süren çalışmaların ardından tekrar rayına oturtuldu.
Son dakika haberi!
İstanbul'un Sultangazi ilçesi Sultançiftliği mevkisinde bir tramvay, rayların üzerinden geçen İETT otobüsüne çarptı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

ŞOFÖR VE VATMAN HAFİF YARALI
Kazada otobüs şoförü ve vatman hafif şekilde yaralandı.
VATMAN ''FREN ARIZASI'' DEDİ
Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Vatmanın fren arızası nedeniyle duramadığını söylediği öğrenildi.
Kaza nedeniyle T4 Topkapı-Mescid-i Selam tramvay hattındaki seferler, geçici süre ile Topkapı-Sultançiftliği istasyonları arasında yapıldı.


Raydan çıkan tramvay vinçler yardımıyla kaldırılarak yaklaşık 4,5 saatlik çalışmanın ardından tekrar raylara oturtuldu. Bir başka tramvay yardımıyla da raydan çıkan tramvay çekildi.



