Aksaray'da öldürülen anne ve oğlu ile intihar eden şüphelinin cenazesi defnedildi
08.04.2022 09:13
Son Güncelleme: 08.04.2022 09:13

Aksaray'da öldürülen anne ve oğlu ile aynı silahla yaşamına son veren şüpheli oğlunun cenazesi toprağa verildi.
Hayatlarını kaybeden anne Hatice (60) ile oğulları Selahattin (35) ve Murat K'nin (27) hastane morgundan alınan cenazesi, merkeze bağlı Borucu köyündeki mezarlığa getirildi.
Kılınan cenaze namazının ardından anne ve iki oğlunun cenazesi, köy mezarlığında yan yana defnedildi.
Cenazeye, ailenin yakınları ile Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve çok sayıda köylü katıldı.
Merkeze bağlı Borucu köyünde yaşayan anne Hatice ile oğulları Selahattin ve Murat K. arasında 5 Nisan'da çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat K, evdeki av tüfeğiyle annesi ve ağabeyine ateş ederek öldürmüş, köy mezarlığında aynı tüfekle yaşamına son vermişti.
YASAL UYARI
AKSARAY Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. AKSARAY Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.


