2 ay aradan sonra açıldı

24 Ekim'de Kuzey Sina vilayetinde iki güvenlik noktasına düzenlenen saldırının ardından kapatılan Refah Sınır Kapısı, 2 ay aradan sonra açıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 21.12.2014 - 12:01

Gazze Sınır Kapıları İdaresi Müdürü Mahir Ebu Subhe yaptığı açıklamada, Mısır'da bekleyen Filistinlilerin Gazze Şeridi'ne geçmeye başladığını, Gazze'den çıkışlara ise sadece "insani durumlar için" izin verildiğini ifade etti.

Kapının pazar ve pazartesi günü açık kalacağı belirtildi.Gazze'deki Sınır Kapıları İdaresi de kapıdan bugün hasta, yurt dışında yaşayanlar ve yabancı ülkelerde oturma izni bulunanların, yarın ise öğrencilerin geçiş yapabileceğini açıkladı.    

Son olarak 24 Ekim'de Kuzey Sina vilayetinde iki güvenlik noktasına düzenlenen saldırının ardından Mısır yönetimi, "terör sorununu kökünden çözmek" iddiasıyla bölgede 3 aylık olağanüstü hal ilan ederek, bu çerçevede Refah Sınır Kapısı'nı da kapatmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız