AB Suriye’ye yaptırımları konuşuyor

Birliğe üye ülkelerin büyükelçileri Suriye’ye yaptırımları konuşmak için bugün bir araya geliyor.

Haberler Anadolu Ajansı 29.04.2011 - 12:18

AB üyesi ülkelerin büyükelçileri bugün Belçika'nın başkenti Brüksel'de Suriye'ye yaptırımlar konusunu görüşmeye hazırlanıyor. Üye ülkelerin konuya ilişkin fikir birliği içinde oldukları bildirildi.

Avrupa Dış Eylem Servisi Genel Sekreteri Pierre Vimont, toplantı öncesinde kendisine yöneltilen, Suriye'ye yaptırımlar uygulanması olasılığı hakkındaki bir soruyu yanıtlarken, ''Suriye'de harekete geçmek konusunda AB üyesi ülkeler arasında fikir birliğinin bulunduğu kanısındayım'' dedi.

AB Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton'ın sözcüsü de toplantıdan önce yaptığı açıklamada, yaptırımlar konusunda ''tüm olasılıkların'' masada olduğunu söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız