ABD İçişleri Bakanı Zinke'den Türkiye açıklaması

ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinke Türkiye-ABD ilişkileri konusunda iyimser olduğunu söyledi. Zinke, "İlişkilerimizin gelecekte de güçlü olacağından eminim" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 31.05.2018 - 12:34

"Türkiye Dostu Amerikalılar Ödülleri'nde konuşan ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinke, Türkiye ve ABD'nin uzun bir geçmişe sahip iki müttefik olduğunu söyledi.

ABD İçişleri Bakanı Zinke, "Temelde güçlü olan ilişkilerimizin gelecekte de güçlü olacağından eminim" dedi.

İçişleri Bakanı Zinke Ankara-Washington ilişkilerinin normalleşmesi için devlet başkanı ve bakanlar seviyesinde konuşmanın önemli olduğunu da ifade etti.

Eski bir donanma komutanı olduğunu ve geçmişte Türk güvenlik güçleriyle birlikte çalıştığını da hatırlatan ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinke, "Karşılıklı anlayış, şeffaflık ve iletişime odaklanmalıyız" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız