ABD’de 3 ayrı masaj salonuna silahlı saldırı: 8 ölü

ABD'nin Georgia eyaletindeki 3 masaj salonuna düzenlenen silahlı saldırılarda 8 kişinin hayatını kaybettiği ve zanlının yakalandığı bildirildi.

Haberler NTV, Anadolu Ajansı 17.03.2021 - 06:08

Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletinde üç ayrı masaj salonuna silahlı saldırı düzenledi. Saldırılarda en az 8 kişi hayatını kaybetti. Saldırı düzenlenen 3 yer biribine 30 kilometre mesafede. 

Polis, ilk olarak Georgia eyaletinin başkenti Atlanta'nın kuzeyinde yer alan Cherokee bölgesinde yerel saatle öğleden sonra Asyalılara ait bir masaj salonuna düzenlenen saldırıda 4 kişinin öldüğü bilgisini paylaştı.

Robert Aaron Long
Bu olaydan kısa süre sonra hırsızlık ihbarı yapılan Atlanta şehir merkezindeki bir başka masaj salonunda 3 kişinin daha vurularak hayatını kaybettiği, bu saldırıdan kısa süre sonra yakındaki bir başka masaj salonunda da bir kişinin vurularak öldürüldüğü açıklandı.

Hayatını kaybeden 8 kişiden 7’sinin Asyalı kadınlar olduğu belirtildi. 

Olayı soruşturan polis yetkilileri, akşam saatlerinde 21 yaşındaki Robert Aaron Long adlı zanlının tutuklandığını ve 3 saldırının da zanlısının Long olduğunu bildirdi.

Polis olayın bir terör saldırısı olmadığını, nefret suçu üzerinde durduklarını açıkladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız