Ahmedinejad: Olimpiyatlara gitmek istiyorum

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, 2012 Londra Olimpiyatlarına katılıp, sporcularını desteklemek istediğini söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 17.05.2012 - 12:36

Devlet televizyonunun haberine göre, Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, geçen yıl çeşitli müsabakalarda derece alan ve şampiyon olan sporcuları kabul etti. Ahmedinejad kabulde yaptığı konuşmada, İranlı sporcuları uluslararası karşılaşma ve yarışmalarda elde ettikleri başarılardan dolayı kutladı.

Sporun asıl amacının sevgi ve dostluğu yaymak olduğunu kaydeden Ahmedinejad, sporda ahlakın önemine değindi.

'İNGİLTERE'NİN SORUNU VAR'
2012 Londra Olimpiyatlarına katılacak sporculara başarılar dileyen Ahmedinejad, ''Olimpiyatlarda genç sporcularımızın yanında yer almayı istiyorum, ancak onların (ev sahibi ülke) bu konuyla ilgili sorunu var'' ifadesini kullandı. Ahmedinejad, sporcuların yeteneklerine güvendiğini ve yeni başarılar elde edileceğine inandığını kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız