Katar Şam Büyükelçiliği'ni yeniden açmayacak

Katar, Suriye rejimiyle ilişkilerin normalleşmesini teşvik edici bir işaretin olmadığını ve Şam Büyükelçiliği'ni yeniden açma gereği duymadığını açıkladı.

Haberler Anadolu Ajansı 14.01.2019 - 12:48 Son Güncelleme : 14.01.2019 - 12:49

Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriye rejimiyle ilişkilerin normalleşmesi konusunda umut verici bir işaretin olmadığını söyledi.

Al Sani, bir gazetecinin, "Katar, Şam Büyükelçiliği'ni yeniden açacak mı?" şeklindeki sorusunu, "Suriye rejimiyle ilişkilerin normalleşmesini teşvik edici bir işaret yok" diye cevapladı.

Suriye'nin Arap Birliği'ne dönmesine hala karşı olduklarını ve Şam Büyükelçiliği'ni yeniden açma gereği duymadıklarını kaydeden Al Sani, Suriye'nin Arap Birliği'ne katılımının askıya alınmasına neden olan durumun hala ortadan kalkmadığını ifade etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız