Trump ve May'den Ramazan bayramı mesajı

ABD Başkanı Donald Trump ve İngiltere Başbakanı Theresa May Ramazan bayramı mesajı yayımlayarak tüm dünyadaki Müslümanların bayramını kutladı.

Haberler Anadolu Ajansı 04.06.2019 - 13:22 Son Güncelleme : 04.06.2019 - 13:25

ABD Başkanı Donald Trump yazılı açıklamasında, "Bu kutsal gün hem ABD'deki hem de tüm dünyadaki Müslümanlara, fakirlere yardım etme, tanrıya olan inançlarını kuvvetlendirme, ibadete sarılma ve diğer insanlarla yakınlaşma imkanı sunmaktadır" ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Trump, mesajını Ramazan bayramının tüm Müslümanlara barış ve esenlik getirmesi temennisiyle tamamladı.

İngiltere Başbakanı Theresa May ise, "Tüm dünyadaki ve İngiltere'deki Müslümanlara en iyi dileklerimi gönderiyorum ve bayramını kutluyorum" dedi.

İngiltere Başbakanı May ayrıca "toplumlarımızda nefret ve korku kışkırtıcılığı yapan aşağılık ideolojilere yer yoktur ve değerlerimizi yok etmek isteyenlere karşı Birleşik Krallık ve dünyadaki Müslümanların yanındayım" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız