Çavuşoğlu'ndan NATO'ya çağrı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye'nin bölgesindeki güvenlik tehditleriyle ilgili NATO'daki müttefiklerinden birlik ve destek beklediğini söyledi.

Haberler NTV Haber 27.07.2015 - 17:34

Portekiz'de temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ve çevresindeki güvenlik tehdidinin son dönemde arttığına işaret etti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Türkiye'nin NATO Konseyi toplantısında terörle mücadele operasyonları ve bölgedeki güvenlik tehditleriyle ilgili bilgi vereceklerini dile getirdi.

Çavuşoğlu, "Bölgedeki güvenlik tehditleriyle ilgili NATO'daki müttefiklerimizden birlik ve destek bekliyoruz" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu HDP ile ilgili soruya ise, "HDP'nin siyasi parti gibi davranmasını ve PKK terör örgütü ile bağlarını kesmesini bekliyoruz" yanıtını verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız