Erdoğan, Papadimos'la görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'ın çiçeği burnundaki başbakanı Lukas Papadimos'la bir telefon görüşmesi yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı 25.11.2011 - 09:42

Yunanistan Başbakanlık bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Papadimos'un başbakanlık görevini üstlenmesi nedeniyle iki lider arasında gerçekleştirilen görüşmede, son yıllarda izlenen politika çerçevesinde iki tarafı ilgilendiren konuların ele alındığı belirtildi.

Türk ve Yunan başbakanlarının iki ülke arasındaki işbirliğinin sürdürülmesi konusunda hemfikir olduğu belirtilen telefon görüşmesinde ayrıca, uluslararası gelişmelerin de ele alındığı ve özellikle Doğu Akdeniz bölgesindeki gelişmelerin konuşulduğu vurgulandı.

Yunanistan'da Yorgo Papandreu'nun istifasının ardından kurulan işbirliği hükümetinin başına Papadimos getirilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız