Filipinli boksör kongrenin üst kanadında

Dünya hafif siklet boks şampiyonu Filipinli Manny Pacquiao ülkesinde kongrenin üst kanadına seçildi. Yıldız boksör, hedefi olan Filipin Devlet Başkanlığı'na bir adım daha yaklaştığı ifade ediliyor.

Haberler ntv.com.tr 19.05.2016 - 15:34

Filipinler'de geçtiğimiz hafta 55 milyon seçmen, devlet başkanı ve yardımcısı ile birlikte kongrenin üst kanadındaki 12 senatörü belirlemek için sandık başına gitti.

En fazla oyu alan 7. senatör olan Dünya hafif siklet boks şampiyonu Filipinli Manny Pacquiao Filipinler'in geleceğine karar verecek senatörler arasına girdi.

"Pacman" lakaplı şampiyon boksör Pacquiao ülkede eğitimin ücretsiz olması için çalışacağını söyledi.

37 yaşındaki kongre üyesi seçimlerden bir ay önce ABD'li boksör Timothy Bradley'i ringde devirerek oylarını büyük oranda arttırmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız