Fransa'da Hollywood filmlerini aratmayan soygun

Fransa'da Hollywood filmlerini aratmayan bir soygun yaşandı. Otoyolda iki aracın önünü kesen 15 silahlı soyguncu 9 milyon euro değerindeki mücevher ve altını alarak kayıplara karıştı.

Haberler ntv.com.tr 11.03.2015 - 13:17

Soygun Fransa'nın başkenti Paris ile Lyon kenti arasındaki "A6" otoyolunda yaşandı. Gece yarısı mücehver ve altın taşıyan iki yüksek güvenlikli aracın önünü kesen 15 silahlı soyguncu en az 9 milyon değerinde ziynet eşyası çaldı.

Mücevher ve altın yüklü iki aracın önünü otoyol gişelerinde kesen soyguncular, araçları ıssız bir bölgeye yönlendirdikten sonra soydu.

Soyguncular, mücevher ve altın taşıyan iki aracın şoförünü bırakırken, parmak izi bırakmamak için araçları ormanlık bir alanda yaktı.

Soygun olayında kimsenin yaralanmadığını belirten Fransız polisi, 15 silahlı soyguncunun her yerde arandığını duyurdu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız