Her dakika 14 araba çalınıyor

İtalya İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 2015 yılında gerçekleşen araba hırsızlığı vakalarıyla ilgili bilgiler verildi. Buna göre bir yılda 120 binden fazla araba hırsızlığı meydana geldiği ve bunun da günde ortalama 330, saatte ise 14 arabaya tekabül ettiği kaydedildi.

Haberler CHA 05.11.2015 - 21:10

İtalya İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan araba hırsızlıklarına yönelik açıklamada lüks ve yeni araçların değil de piyasada çok tutulan ikinci el araçların tercih edildiği bildirildi.

Hırsızların yeni nesil araçlarda bulunan çalınmaya karşı teknolojik donanımlarla uğraşmak yerine bilindik yöntemleri kullanarak eski sistem araçları kolayca çaldıklarına dikkat çekildi. En
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız