İngiltere'de gaz patlaması: 30 yaralı

İngiltere'nin Liverpool kentinde bir Çin lokantasında gaz sıkışmasından kaynaklı patlama meydana geldi. Olayda 2'si ağır 30 kişi yaralandı.

Haberler NTV Haber 26.03.2017 - 08:42

İngiltere'de bir lokantada patlama meydana geldi. Şiddetli patlamada 2'si ağır 30 kişinin yaralandığı belirtildi. Gaz sıkışması nedeniyle gerçekleşen patlamada lokantanın yanındaki bir dans stüdyosu da yerle bir oldu. Görgü tanıkları patlamanın çok şiddetli gerçekleştiğini söyledi.

Olayın meydana geldiği sırada lokantada 15 kişi olduğu belirtildi. Bölgeye çok sayıda ilkyardım ekibi sevk edildi. Yakınlardaki binalarda yaşayanlar önlem olarak evlerinden tahliye edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız