IŞİD'in silah ve mühimmat depoları vuruldu

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçleri Musul'un Sincar ilçesinde IŞİD'e ait silah ve mühimmat depolarını vurdu. Enbar ilinde 7 IŞİD militanı öldürüldü.

Haberler Anadolu Ajansı 06.10.2015 - 05:31

Arşiv
Peşmerge kuvvetlerinde görevli Yüzbaşı Şirzad Zaholi, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin, Musul'un Sincar ilçesinde IŞİD'e ait 2 hedefe hava saldırısı düzenlediğini belirtti.

Zaholi, koalisyon güçlerinin saldırısı sonucu tamamen yıkılan yerlerin IŞİD tarafından silah ve mühimmat depoları olarak kullanıldığını ve saldırının ardından her iki yerden de patlama sesleri duyulduğunu dile getirdi.

Koalisyon güçlerinin ayrıca Sincar'ın güneyindeki El-Biac kentine de hava saldırısı düzenlediğini ifade eden Zaholi, saldırıda ölen ve yaralananların olabileceğini aktardı.

Öte yandan, Enbar ilinde terör örgütü IŞİD militanı 7 kişinin öldürüldüğü, IŞİD'e ait bir silah deposunun imha edildiği bildirildi.

Irak Federal Polis Şefi Korgeneral Raid Şakir Cevdet, federal polise ait bir gücün Ramadi'nin doğusunda IŞİD'e ait 3 yere saldırı düzenlediğini kaydetti.

Cevdet, saldırıda 7 IŞİD militanının öldürüldüğünü, bir silah deposu ile bir aracın imha edildiğini dile getirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız