İtalya’da çığ altında kalan otelde 6 kişi sağ olarak kurtarıldı

İtalya'da 18 Ocak'ta en büyüğü 5.7 büyüklüğünde art arda meydana gelen depremler çığı tetiklemiş, çığ bir otelin üzerine düşmüştü.

Haberler ntv.com.tr 20.01.2017 - 14:31 Son Güncelleme : 20.01.2017 - 15:00

İtalyan Sivil Savunma Genel Müdürü, dün yaptığı açıklamada arama-kurtarma çalışmalarının çok güç koşullara rağmen sürdüğünü söylemişti

İtalyan medyasında yer alan son dakika gelişmesine göre, çığ altında kalan 6 kişi kurtarıldı. 

İtalyan Repubblica gazetesinin yerel yetkililere dayandırdığı habere göre, kurtarılan 6 kişinin hastaneye kaldırılması için bölgeye ambulans helikopterler sev edildi. 

Başka bir İtalyan haber kurumu Rainews 24'te yer alan habere göre ise otelde bulunan 34 kişiden 28'ine hala ulaşılabilmiş değil.  

2 gündür süren arama kurtarma çalışmalarında enkazdan iki kişinin cesedi çıkarıldı, iki cesedin ise yeri tespit edildi.  

Yoğun kar yağışının da etkili olduğu İtalya'nın orta kesimlerinde dün art arda 3 deprem meydana gelmişti. 

ART ARDA 3 DEPREM OLMUŞTU  

İtalya'nın başkenti Roma'nın 100 kilometre doğusundaki tarihi Amatriçe kasabasında en büyüğü 5.7 olan 3 deprem art arda meydana gelmişti.  
 
Deprem İtalya'nın başkenti Roma'da hissedilmiş ve güvenlik önlemi olarak metro boşaltılmıştı. Depremde can kaybı yaşanmadığı açıklanmıştı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız