Kaddafi taraftarları Ban Ki-mun’a saldırdı

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun Kaddafi taraftarlarının saldırısına uğradı.

Haberler Anadolu Ajansı 21.03.2011 - 11:30

Libya’ya karşı düzünlenen ‘Şafak Yolculuğu’ operasyonu devam ederken Kaddafi taraftarları ve muhalifleri Libya içinde ve dışında gösterilerine devam ediyor. Kahire’deki Arap Birliği binası da bu gösterilere sahne olan yerlerden biri. Bina önünde karşılaşan Kandafi yanlıları ve muhalifleri arasında çatışma yaşandı.

İlişkili Haberler


Arap Birliği’ni ziyaret eden BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun da bu kargaşadan nasibini aldı. BM Genel SEkreteri, ziyareti sonrasında binadan ayrılmak üzereyken Kaddafi taraftarlarının fiziki saldırısına uğradı.

Saldırı sonrasında binaya geri girmek zorunda kalan Ban kKi mun, yaklaşık yarım saat binada mahsur kaldı. Yeterli güvenlik önleminin alınmasının ardından BM Genel Sekreteri, Kahire'deki diğer resmi temaslarını tamamlamak üzere binadan ayrılabildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız