Merkel'den futbol molası

Almanya Başbakanı, yoğun gündemine ara vererek, yarın başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan ülke milli takımını Polonya'da ziyaret etti.

Haberler NTV Haber 07.06.2012 - 06:15

Ukrayna ve Polonya'nın ortaklaşa düzenlediği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının iddialı ekiplerinden Almanya Milli Takımı, dün sürpriz bir konuğu ağırladı.

İlişkili Haberler


Almanya Başbakanı Angela Merkel, yarın başlayacak şampiyona öncesi milli takımı ziyaret etmek için Polonya'ya gitti.

Teknik Direktör Johaim Löw’ün kapıda karşılaıdğı Merkel, “Buraya gelme ve oyuncularımıza moral verme fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Bu sene takım olarak hazırlık için fazla süre bulamadığımızı biliyorum ancak beklentilerimiz büyük” dedi.

Akşam yemeğini takımla birlikte yiyen Merkel, Real Madrid'de forma giyen Türk asıllı oyuncu Mesut Özil'in bulunduğu masaya gtti ve Özil’le uzun süre sohbet etti.

Almanya Başbakanı, takımın, 2010 Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin ile oynadığı maçı izlemek için de Güney Afrika'ya gitmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız