-Norveçli Bakan denize atlayıp kurtarılmayı bekledi

Norveç Göçmen Bakanı Sylvi Listhaug, sığınmacıların ne hissettiğini ‘anlamak' için Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitti ve can yeleği giyerek denize atladı.

Haberler NTV Haber 21.04.2016 - 18:25 Son Güncelleme : 21.04.2016 - 22:24

Bir süre denizde kalan Listhaug daha sonra kurtarma ekipleri tarafından karaya çıkarıldı. Bakan, yaşadığı tecrübeyi Facebook hesabında "Çok özel bir duygu" şeklinde tanımladı. Ancak pek çok kullanıcı bakanın hareketini eleştirdi.

Bir Facebook kullanıcısı paylaşımın altına "İnanılmaz şekilde kötü bir yargılama ve mültecileri aşağılama" yorumunu yaptı. Twitter kullanıcıları ise Norveçli bakanın söz konusu hareketini "utanç verici" olarak değerlendirdi.
Bakan Midilli ziyaretinde Avrupa Birliği-Türkiye arasında imzalanan göçmenlik anlaşması uyarınca yaptırılan kampları ziyaret etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız