Okyanusta mahsur kalan adam 2 ay sonra kurtarıldı

2 ay boyunca Pasifik Okyanusu'nda mahsur kalan adam kurtarıldı.

Haberler ntv.com.tr 06.05.2016 - 13:49

Pasifik Okyansu'nda teknelerinin motoru bozulan ekipten hayatta kalan tek kişi kurtarıldı. 

Adı açıklanmayan 29 yaşındaki Kolombiyalı adamın 2 ay boyunca okyanusta hayatta kalma mücadelesi verdiği ve bu süreç içinde 3 arkadaşının hayatını kaybettiği açıklandı. 

ABD'li yetkililerin yaptığı açıklamada hayatını kaybeden diğer denizcilerin bedenlerinin teknede bulunmadığı bilgisine de yer verildi. 

Hilo'nun (Hawaii) yaklaşık 3 bin 500 kilometre açığında sahil güvenlik ekipleri tarafından bulunan adamın, içinde bulunduğu ufak teknenin motorunun durması nedeniyle okyanusta mahsur kaldığı belirtiliyor. 

2 ay boyunca balıkçılık yaparak hayatta kalan denizcinin sahil güvenlik yetki alanının dışında kaldığı gerekçesiyle soruşturmaya tabi tutulmayacağı açıklandı.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız