Teksas'ta saldırı: 2 ölü

ABD'nin Teksas eyaletinde Hz. Muhammed konulu karikatür yarışmasının düzenlendiği salonun dışındaki güvenlik görevlilerine ateş açan iki kişi öldürüldü, bir görevli yaralandı

Haberler ntv.com.tr 04.05.2015 - 05:27 Son Güncelleme : 04.05.2015 - 06:38

Teksas eyaletinin Garland kentinde "Muhammad Art Exhibit and Cartoon Contest" isimli karikatür yarışmasının yapıldığı binanın önünde 2 kişi vuruldu.

Konuyla ilgili basına açıklamalarda bulunan Garland valisi Douglas Athas, "Vurulan iki kişinin öldüğüne inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Salonun bulunduğu Garland bölgesi polisinden yapılan açıklamada, bir otomobildeki iki kişinin salonun dışında bulunan güvenlik görevlilerine ateş açtığı, polislerin karşılık vermesi sonucu iki saldırganın öldürüldüğü, bir güvenlik görevlisinin ise yaralandığı belirtildi.

Güvenlik güçleri binanın içinde ve dışında yoğun güvenlik önlemleri aldı.

'American Freedom Defense Initiative' isimli kuruluş tarafından organize edilen sergide Hz. Muhammed tasvirli karikatürlerine yer veriliyordu.

Güvenlik güçlerinin sergiye katılan 300'e yakın kişiyi tahliye ettiği açıklandı. Saldırının sergi ile bağlantısı olup olmadığına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız