Yılanın soktuğu adam karısını ısırdı

Hindistan'da zehirli bir yılan tarafından ısırılan bir adam, yaşayamayacağını anlayınca birlikte ölmek için karısını ısırdı.

Haberler ntv.com.tr 15.06.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 15.06.2017 - 10:22

Hindistan'ın Bihar eyaletinde cumartesi gecesi Shankar Rai isimli bir adam zehirli yılan tarafından ısırıldı. Geceyi ateşler içerisinde geçiren adam öleceğini anlayınca çok ilginç bir şey denedi. Karısıyla birlikte ölmek isteyen adam yataktan fırlayıp eşinin bileğini ısırdı.

Isırığın ardından bir süre sonra ikisi de baygın düştü. Komşuları tarafından çift hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen koca Shankar Rai öldü. Eşi Amiri Devi ise doktorların müdahalesiyle kurtarıldı. Kadın olaya ilişkin yaptığı açıklama, "Kolumu tuttu ve benimle birlikte ölmek istediğini söyledi. Ardından kolumu ısırdı ama buna ben izin verdim" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız