100 eğitmen yurtdışında çalışacak

Milli Eğitim Bakanlığı yurtdışında görev yapacak okutmanların girecekleri sınavların detaylarını açıkladı. Sınavla seçilecek okutman sayısının 100 olacağı belirtildi.

Haberler 11.01.2013 - 16:48

Milli Eğitim Bakanlığı yurt dışında görevlendirilecek okutmanları seçme sınavının duyurusunu internet sitesinden yaptı.

Açıklamaya göre Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen talepler doğrultusunda, 2013 ve sonraki yıllarda yurt dışında faaliyette bulunan üniversitelerin Türkoloji kürsüleri ile Büyükelçilikler ve Başkonsolosluklar nezdindeki Türk Kültür Merkezleri'nin okutman ihtiyacını karşılamak amacıyla sınavla 100 okutman seçilecek.

Başvuru şartları, süresi, şekli seçme sınavı ve yurt dışında görevlendirilmeye dair esas ve usuller ile diğer hususların yer aldığı “Yurt Dışında Görevlendirilecek Okutmanları Seçme ve Görevlendirme Kılavuzu-2013” ve ekleri Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız