2021 AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021 AÖL ek sınavlar 16 Ağustos'ta başlamıştı. Online (çevrim içi) olarak gerçekleşen AÖL online ek sınavlar 29 Ağustos'ta sona erdi. Şimdi gözler AÖL sonuçlarının açıklanacağı tarihte. Sonuçların önümüzdeki hafta belli olması bekleniyor.

Haberler ntv.com.tr 02.09.2021 - 11:30

Uzaktan öğretim teknolojilerini kullanarak lise öğrenimine devam eden öğrencilerin kayıt olduğu Açıköğretim Lisesi (AÖL) için kayıt yenileme işlemleri 9 - 13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirildi. 

Ek sınavlar ise 16 - 29 Ağustos tarihleri arasında online olarak düzenlendi. 

AÖL ek sınavlarının açıklanma tarihi ise henüz belli olmadı.

AÇIK LİSE EK SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

Ek sınava belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler katılabilecek.

Ek sınav geçtiğimiz yıllarda, eğitim hayatına AÖL'de devam eden dönemi 8 ve üzeri olan Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için düzenleniyordu.

AÖL EK SINAV NEDİR?

Ek sınavlar, her yıl 2+1 şeklinde 3 dönemde yapılan dönem sınavlar haricinde Bakanlık tarafından yapılan istisnai sınavlardır. Bu nedenle ek sınavlar her öğretim yılı başında açıklanan iş takviminde duyurulmaz ve dönemden sayılmaz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız