Doğa Koleji öğrencileri müzikleri ile her yerde

Doğa Koleji öğrencilerinden “Her Yerde Müzik” projesi kapsamında oluşturulan müzik grupları, tren garından, benzin istasyonuna, ana caddelerden ara sokaklara kadar Türkiye’nin farklı köşelerinde sürpriz müzik dinletileri sunmaya başlıyor... Doğa Koleji’nin müzisyen 1000 öğrencisi, 200’ü aşkın müzik grubuyla, her an her yerde karşınıza çıkabilir.

Haberler 11.04.2012 - 17:45

Öncülük ederek gerçekleştirdiği farkındalık etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren Doğa Koleji’nin, 1000’e yakın öğrencisinden oluşan 200’den fazla müzik grubu, Türkiye’nin farklı bölgelerine müziğini taşıyor. Mart ayının son haftasında başlayan ve İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’de gerçekleşecek proje kapsamında öğrenciler, sadeceİstanbul’da 500 farklı mekanda müzik dinletisi sunacaklar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız