Dolar kuru bugün kaç TL? (25 Mart 2021 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? 25 Mart 2021 Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Haberler ntv.com.tr 25.03.2021 - 17:40

Dolar dün bir süreliğine 8 liranın üzerini test etmesinin ardından 7,91-7,93 aralığına gerilemişti.

Dolar/TL yeni günde de 7,96'lardan işlem görüyor. Euro/TL de gün içerisinde 9,45 civarında seyrediyor.

Haftasonu Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal'ın görevden alınıp yerine Şahap Kavcıoğlu'nun getirilmesiyle kurda büyük bir hareketlilik yaşandı. Pazar gecesi düşük hacimli piyasada 8,47'ye kadar yükselen dolar/TL ardından 7,85'e gerilese de bu seviyeden yeniden yükselişe geçti. Görev değişikliği öncesi kur 7,21 seviyesindeydi.

GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Dün Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmada "Son birkaç gündür piyasalardaki dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini, gerçek dinamiklerini, potansiyelini kesinlikle yansıtmıyor. 

Ekonomideki reform programımızın politikalarını ve takvimini ilan ettik. Vakit, daha çok çalışma, üretme ve hedeflerimize yürüme vaktidir. Ülkemize yatırım yapan uluslararası yatırımcılara Türkiye'nin gücüne ve potansiyeline güvenmeleri çağrısında bulunuyorum" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız