Mehmet Şimşek'ten reform açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek önümüzdeki birkaç ayda önemli reformlar yapılacağını söyledi.

Haberler NTV Haber 13.03.2016 - 13:00

İngiltere'de Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu"nda konuşan Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek, "Küresel ekonomideki zor duruma dikkati çekti ve bunu aşmanın yolunun yapısal reformlar olduğunu" vurguldı.

"Türkiye G-20 ülkeleri arasında en kapsamlı yapısal reform gündemi ve yol haritası olan ülkelerden biri" diyen Başbakan yardımcıs Şimşek, "Bir yol haritamız var ve önümüzdeki birkaç ayda önemli reformlar yapacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin 2 senede 4 seçim geçirdiğini ve zor bir coğrafyada bulunduğunu kaydeden Şimşek, Türkiye'nin bugün itibarıyla çoğunluğu Suriyeli 3.2 milyon sığınmacıya ev sahipliği yaptığına da dikkat çekti.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek bunlar arasında bulunan okul çağındaki 800 bin Suriyeli çocuğa eğitim imkanı sağlanmasının önemli olduğunu anlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız