Otelciler destek istedi

CEHAT, hükümetin havalimanlarında ve vize işlemlerinde kolaylıklar getirmesi talebinde bulunurken, KDV oranlarında bir değişikliğe gidilmemesi çağrısı yaptı.

Haberler 01.12.2009 - 09:43

İspanya Otelciler Konfederasyonu  (CEHAT), turizmin desteklenmesi için atılacak adımlar arasına havalimanlarındaki hizmet fiyatlarının düşürülmesi, Rusya gibi pazarlara uygulanan vize ücret ve işlemlerinin kolaylaştırılması gibi seçenekleri ön sıralara koydu.

Rakip ülkelerden Türkiye, Mısır ve Yunanistan’ı işaret ederek, adımların bir an önce atılması çağrısında bulunan konfederasyon Başkanı Joan Molas, "2010’da bir toparlanma görüyoruz, bu açıdan, trendi destekleyecek adımlar atılmalı" dedi.

Molas, gelecek yıl yükseltilmesi planlanan KDV artışının da yapılmamasının, varolan oranların korunması gerektiğinin de altını çizdi.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız