Haftalık burç yorumları (8 Şubat -14 Şubat 2021 astroloji)

Astrolog Murat İpek'ten 1 Şubat- 7 Şubat 2021 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Haberler 09.02.2021 - 17:12

  • 1

    Merkür Güneş’in kalbinden geçecek

    Haftaya “eh işte” diyebileceğimiz etkilerle başlayacağız. Hafta ortası gerilim dozu biraz artacak olsa da yine diğer haftalara göre daha olumlu bir hafta bizi bekliyor olacak.

    (MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)

    8 Şubat 2021- 14 Şubat 2021 GÖKYÜZÜ GENEL DURUMU

    Ay’ın konumu:

     

    8 Şubat- 14 Şubat haftasında Ay, Oğlak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Balık burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları ndan takip edebilirsiniz.

    Haftanın Gökyüzü olayları:

    Haftanın ilk gününe bizi anlatan ve ihtiyaçlarımızın altını çizen Güneş’in, Merkür ile kavuşumuyla başlıyoruz.  Düşüncelerimizin uçuştuğu ve iletişimde kalmak istediğimiz bir gün olacak. Ve buna Ay, Mars arasındaki güzel el tokalaşma da eklenince daha olumlu bir giriş yapmış olacağız.

    Pazartesi özellikle Merkür, Güneş ile olan kavuşumunda tam güneşin kalbinde yer alacak. Öteden beri gelen inanışlar Merkür ile Güneş tam olarak derece bazında üst üste olduklarında güzel dilekler dilemenin, olumlu eylemler içinde olmanın insana iyi geleceğini gözlemlemişler. O nedenle dilerseniz pazartesi günü saat tam 16:47 geleceğiniz için sevdikleriniz için aklınızı bir güzel boşaltıp, tam bir konsantrasyon içinde güzel dileklerde bulunabilirsiniz. Olur mu, olur. Belli mi olur?

    Hafta ortasında ise, geri geri gitmeyi alışkanlık haline getirmiş olan Merkür, Mars a sert bir görünümde olacak sinirli ve asabi olabiliriz. Ayın 10’una dikkat! Ayrıca 11’inde yaşayacağımız yeniay bize yeni başlangıçlar konusunda cesaretlendirecek.

    Hafta sonuna doğru ise Merkür bu sefer Venüs ile de kavuşup bize güzel haberler, neşeli ve olumlu saatler geçirtecekmiş gibi duruyor. Ve fakat hafta sonu özellikle 14 Şubat sevgililer gününde dişil prensip olan Venüs ile eril gösterge Mars arasında zorlu bir açı oluşmaya başlayacak. Sevgililer günü ve sonrasındaki hafta boyunca ilişkiler konusunda hayli zorlu bir sınavdan geçmemiz mümkün. O nedenle karşımızdakilere olabildiğince ölçülü davranmamızda fayda var.

    Bu hafta bir yandan gerilimlere açıkken, diğer yandan da olumlu gelişmelere açık olacağız. Gökyüzünün bu parçalı bulutlu hareketliliğinin burcunuz üzerindeki etkisini Haftalık Burç Yorumları n dan takip edebilirsiniz.

  • 2

    Koç

    Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. 

    Bu hafta özellikle maddi konularda enteresan fırsatları içeren olaylar yaşamanız mümkün. Yeniay ında etkisiyle kendinizi birçok konuda yenilenmiş hissederken diğer yandan sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı anlatan konularda seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca hafta ortasına dikkat edin, sinirlerinize hakim olun.

  • 3

    Boğa

    Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.   

    Özellikle kariyer ve konumunuzla ilgili olarak kendinizi yeniayın da etkisiyle hareketlenme içinde bulabilirsiniz. Bu anlamda önünüze doğru bakmanız ve neyin daha kalıcı sağlam olabileceği konusunda doğru kararlar vermeniz gerekebilir. O nedenle aynı zamanda gerilimli bir süreçten geçtiğiniz için soğuk kanlılığınızı ve akılcı olmayı bu hafta önde tutmanız gerekecek.

  • 4

    İkizler   

    Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.    

    Bu hafta işlerinizi olabildiğince toparlayabileceğiniz günler yaşayacaksınız gibi duruyor. O nedenle özellikle eğitim, reklam, pazarlama alanlarında yaşayacağınız yeniay size çok daha olumlu seçenekler getirebilir. Bu anlamda önünüzü iyi görmeniz ve doğru seçimler yapmanız gerekebilir. Yurtdışı ile ilgili bir beklentiniz varsa bu hafta planlamaya başlayabilirsiniz.

  • 5

    Yengeç

    Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.

    Eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konularda olumlu denilebilecek değişimler, başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu ve buna benzer konularda önünüzde fırsatlar ve seçenekler çoğalabilir. Bu hafta dikkatiniz daha çok bu konulara yoğunlaşmışken diğer yandan sosyal alanda da daha olumlu işler peşinde koştururken kendinizi bulmanız olası.  

  • 6

    Aslan

    Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.    

    Bu hafta özellikle evliliğinizde, ortaklığınızda yani uzun süreli ilişkinizde kendinizi başlangıçların içinde bulabilirsiniz. Bu sizin kontrolünüzde de olsa, olmasa da size iyi geleceğini söylememiz mümkün. İş, güç para konularında ise önemli büyük gelişmeler içinde kendinizi belki bulmasanız bile çok daha olumlu gelişmeler artık bu alanda sizi motive edebilir.

  • 7

    Başak

    Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.    

    Bu hafta kendinizi özellikle sağlığınız ve gündelik hayatınız konusunda artık yürümeyen işleri bırakıp yürüyen konulara odaklanmak için hazır hissedebilirsiniz iş arkadaşlarınız veya akademik konular, yurtdışı konularında çok daha ümitli olmanıza neden olacak gelişmeler sizi takip edebilir. Özellikle bu hafta ortası sinirlerinize hâkim olun.

  • 8

    Terazi

    Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.    

    Bu hafta yaşayacağınız yeniay sizin ilişkiler aşk gibi konularda yeniden başlangıçları düşünüp hareket almanıza neden olacakmış gibi görünmekte. Kendini çok daha olumlu hissedeceğiniz bir haftadan geçeceksiniz. Uzun süredir devlet kapısında bekleyen ve çözülememiş işleriniz varsa artık yavaş yavaş çözülebileceğini görmeye başlayabilirsiniz

  • 9

    Akrep

    Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.

    Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan konularda artık “tamam buraya kadar dediğiniz bir süreç yaşamanız olası. Bu anlamda kendinizi çok daha güçlü ve doğru kararlar almanın arifesinde görebilirsiniz. Ama ne olursa olsun kendinizi kullandırtmayın ve en yakınınız bile olsa sizin üzerinizden artık bir şeyleri götürmelerine müsaade etmemenizde fayda var.

  • 10

    Yay

    Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.    

    Kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızı, kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planları ve iletişimi, yazmayı anlatan konularda oldukça yoğun bir hafta içinde kendinizi bulabilirsiniz ve bu anlamda yeniay sizi yeni durum ve koşullar içine hazırlıyor olabilir. O nedenle yeniayın etkisiyle değişimi kabul edip kendinizi ve çıkarlarınızı da koruyarak doğru adımlar atmaya bakın. Koşullarınız ne olursa olsun hayat sizin hayatınız ve yeni başlangıçları hak ediyorsunuz.

  • 11

    Oğlak

    Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.    

    Maddi konularda oldukça uzun süredir kendinizi mücadele içinde hissediyor olabilirsiniz. Ve fakat bu hafta kendinizi özellikle bu ve buna benzer konularda yeni adımlar atmaya hazır görebilirsiniz. Her ne kadar sizler emin olmadan adım atmamaya gayret etseniz de bu hafta duygularınızla hareket etmek gibi bir durum içinde kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

  • 12

    Kova

    Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.

    Artık ne isteyip istemediğinize karar vereceğiniz bir dönem içinden geçeceksiniz. Bu hafta sizi bu anlamda yeniayın da etkisiyle çok daha güçlü görmemiz mümkün ama kararlarınızda dikkatli olmanız ve kesinlikle akılla verilmiş kararlar içinde kendinizi yönlendirmeniz gerekecek. O nedenle bu hafta fazla öfke veya sevinç içinde kararlar almayın. Daha dingin olun.

  • 13

    Balık

    Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.

    Bu hafta bilinç altını, hayalleri, ruhsal ihtiyaçları, korkuları, psişik gücünüzü, paranormal olayları, sizin farkında olduğunuz veya olmadığınız gizli yanınızı anlatan konularda artık bu yeniayında etkisiyle kendinizi toparlayıp daha gerçekçi adımlar atabileceksiniz. O nedenle kendinizi yeniliklere hazır hissedeceğiniz bir haftadan geçiyor olabilirsiniz. Akılcıl olmaya gayret edin.   

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız