Haftanın kareleri

Haftanın kareleri

Haberler 14.05.2010 - 21:16

  • 1

    Haftanın kareleri

    Filipinli kadın mahpuslar Makati kent hapishanesinde oy kullandıktan sonra boyanmış parmaklarıyla poz veriyor. Filipinler'de mahpuslar hapis cezalarını dolduruyorken bir kereye has olmak üzere oy kullanma hakkına sahipler. Geçtiğimiz günlerde ülkede yaklaşık 18 bin yerel ve ulusal yönetimin belirlenmesi için 50 milyon insan sandık başına gitti.
  • 2

    Haftanın kareleri

    Burmalı Nobel adayı Budist İnsan hakları savunucusu Aung San Suu Kyi (ortada), ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Kurt Campbell (sağda) ve ABD elçiliği görevlisi Larry Dinger ile Myanmar'ın Yangon kentinde ayaküstü sohbet ediyor.
  • 3

    Haftanın kareleri

    Çin'in Tiencin kentinde bir inşaat alanındaki iskeleyi söken işçiler.
  • 4

    Haftanın kareleri

    Seçimler sırasında Pasay City kentindeki bir okulun sınıfında oy pusulasını dolduran Filipinli.
  • 5

    Haftanın kareleri

    Henüz 3 yaşındaki Morgan Edmonds, ABD'nin Alabama eyaletindeki Dauphin adası sahillerinde dalgalarla oynarken, okyanusa sızan petrolün atıklarını temizlemekle görevli ekip de yanından geçiyor. Petrolcüler, askeri birlikler ve gönüllüler Meksika Körfezine sızan petrolü durdumak ve yayılmanın büyük limanlara, plajlara, yabani hayvan barınaklarına ve balık havzalarına ulaşmaması için büyük çaba sarfediyor.
  • 6

    Haftanın kareleri

    Ülkenin Quan Ba bölgesinde sırtındaki çocuğuyla basamaklı mısır tarlasında çalışan Vietnamlı kadın.
  • 7

    Haftanın kareleri

    Antalya'da belediye otobüsünden dönüştürülen gezici anasınıfı, üç yıldır köy çocuklarını okul öncesi eğitimle buluşturuyor. Gezici anasınıfı, son durak yeri olan Aksu ilçesinin Gökdere köyünde bulunan Yurtpınar Atatürk İlköğretim Okulu'nun bahçesinde 16 çocuğa  hizmet veriyor.
  • 8

    Haftanın kareleri

    Tiflis Moda Haftası'nda Gürcü tasarımcı George Shaghashvili'nin tasarımlarını podyuma taşıyan modeller.
  • 9

    Haftanın kareleri

    Fildişi Sahilli müzisyen Dobet Gnahore, Karayiplerde bulunan ada devlet Saint Lucia'da düzenlenen 19. St. Lucia Caz Festivali'nde performansını sergiledikten sonra düzenlenen basın toplantısında objektiflere böyle gülümsedi.
  • 10

    Haftanın kareleri

    Guatemala kentindeki mezarlıkta çalan müzisyen Mariaçiler evlerine dönüyor. Müzisyenler bütün günlerini, 10 Mayıs'ta kutlanan Anneler Günü için mezarlığa gelenlere müzik çalarak geçirdi.
  • 11

    Haftanın kareleri

    Tayvan'ın Taipei kentindeyapılan parlamento oturumunda Muhalif Demokratik Gelişim Partisi (DPP) vekilleri, Milliyetçi Parti (KMT) milletvekili Chang Ching-chung'un elinden mikrofonu almak için mücadele ediyor. Kavgalı geçen birkaç oturumun ardından milletvekilleri, ülke üniversitelerini Çinli öğrencilere açmak üzere anlaşmaya vardılar.
  • 12

    Haftanın kareleri

    İranlı asker Jask limanında yapılan askeri tatbikatta RPG'sini ateşlemesinden anlar sonra.
  • 13

    Haftanın kareleri

    Muğla'nin Milas ilçesine bağlı 500 yıllık geçmişi olan Çomakdağ köyünde geleneksel köy düğünü düzenlendi. Çomakdağ köyündeki kadınlar ve kız çocukları, düğüne 500 yıllık gelenek ve göreneklerini yaşatmak için hazirladiklari ve gunluk yasamlarinda kullandiklari ipekten yapilmis kiyafetler ve altin takilari ile başlarına taktıkları çiçeklerle katılarak ilgi odağı oldu.
  • 14

    Haftanın kareleri

    Rusya'nın Mejdureçensk kentinde yaşanan Raspadskaya kömür madeninin patlaması neticesinde hayatını kaybeden madencinin yakınları tabut başında yas tutuyor. Sibirya bölgesinde yaşanan olayın ardından yapılan açıklamada 47 kişinin hayatını kaybettiği onlarca madencinin de kayıp olduğu bildirildi.
  • 15

    Haftanın kareleri

    Dünyanın en büyük fuarı olan Şangay Expo fuarında, Fransa Köşkü'nde yapılacak toplu düğün öncesi makyaj odasında son hazırlıklarını yaparken karınlarını doyuran Çinli gelinler. Köşkün içerisindeki klasik Fransız bahçelerinde yapılan törene 34 çift katıldı. Yapılan çekilişte de bir şanslı çifte balayı için Fransa seyahati hediye edildi.
  • 16

    Haftanın kareleri

    Katar'ın Doha kentinde, AFC Şampiyonlar Ligi kapsamında yapılan karşılaşmada, Öbek PFC Pahtakor Taşkent takımından Murad Halmuhammedov ve İlhomcon Suyunov (beyazlı), Katarlı El Garafa takımından Yunis Mahmud ile top mücadelesi veriyor.
  • 17

    Haftanın kareleri

    Washington'da BP Amerika'nın başkanı Lamar McKay, Meksika Körfezi'nde meydana gelen petrol sızıntısı nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar senatosu önünde ifade verirken bir protestocu da elinde 'BP öldürür' yazılı pankart açıyor. Ekonomik ve ekolojik felakete yol açan sızıntı sonrası senato üyeleri Washington'da iki gün süren duruşmada tarafları dinledi.
  • 18

    Haftanın kareleri

    Uzun süredir Chanel markası için çalışan Alman tasarımcı Karl Lagerfeld Fransa'nın Saint Tropez kentinde düzenlediği defilede motorsiklet başında modellerle poz veriyor.
  • 19

    Haftanın kareleri

    Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe arasindaki play-off final serisi oynanırken..
  • 20

    Haftanın kareleri

    İngiltere'nin yeni başbakanı David Cameron eşi Samantha ile yeni taşındığı başbakanlık konutu olan Downing Sokağı 10 numara önünde gazetecileri selamlıyor. Cameron, seçimlerde en çok oyu alan partisi Muhafazakar Parti ve parlamentoda en az sandalye sahibi olan Liberal Parti ile tam koalisyon hükümeti kuracağını açıkladı.
  • 21

    Haftanın kareleri

    Küba Ulusal Seks Eğitimi Merkezi başkanı ve Cumhurbaşkanı Raul Castro'nun kızı Mariela Castro, Havana'da, Homofobiyle Mücadele Haftası kapsamında açılan sergiyi geziyor.
  • 22

    Haftanın kareleri

    Tokyo'da, bir iç çamaşırı üreticisi olan Triumph International tarafından imal edilen "Kendi-Pirincini-Yetiştir" sütyenini giyinen model. Pirinç yetiştirme teçhizatına dönüşebilen sütyen sahibine, istediği yerde ve zamanda pirinç yetiştirme olanağı sağlıyor. Üreticiler bu ürünü, insanların çifçiliğe aşina olması ve ziraat bilincini geliştirmesi ümidiyle piyasaya sürdüklerini ifade ediyorlar.
  • 23

    Haftanın kareleri

    Kudüs dışında bulunan Şamuil Türbesi'nde ibadet eden ortodoks Yahudi. Yahudi inancına göre geçtiğimiz Çarşamba ölüm yıldönümü olan İbrani peygamberi Şamuil'un türbesi onlarca kişi tarafından ziyaret edildi.
  • 24

    Haftanın kareleri

    Bangkok'ta bir pazar yerinde, hükümet karşıtı 'Kırmızılılar' tarafından kurulan barikatta sapanla taş atıyormuş gibi poz veren Taylandlı protestocu. Ordudan yapılan açıklamada şehir merkezinde kamp kuran protestocuların toparlanıp evlerine dönmemeleri halinde isyancılara erzak ulaşımının kesileceği, gerektiği zaman kuvvet kullanmaktan geri durulmayacağı belirtildi.
  • 25

    Haftanın kareleri

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir grup, İran'da terör eylemlerine karıştıkları gerekçesiyle 5 kişinin idam edilmesini protesto etmek amacıyla izinsiz gösteri yaptı
  • 26

    Haftanın kareleri

    Hamburg'da Fulham'a karşı oynadıkları Avrupa Ligi final maçını kazanan Atletico Madridli futbolcular, kutlamalarına teknik direktör Quique Sanchez Flores'i böyle kattılar.
  • 27

    Haftanın kareleri

    "Robin Hood" filminin yönetmeni Ridley Scott ile 63. Cannes Film Festivali'nde basın toplantısına katılan aktris Cate Blanchett objektiflere böyle yakalanıyor. Festivalin en prestijli ödülü Altın Palmiye için bu sene 19 film yarışıyor.
  • 28

    Haftanın kareleri

    Cannes Film Festivali'nin bu seneki jüri başkanı yönetmen Tim Burton fotoğraf çekimi sırasında böyle poz verdi.
  • 29

    Haftanın kareleri

    İsrail ulusal bayramı Kudüs Günü sırasında Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah bölgesinde bir Filistinli ve Yahudi yerleşimci tartışıyor. Kudüs Günü, 1967 Ordadoğu savaşında İsrail güçlerinin ülkenin doğu kısmını işgal etmesinden beri kutlanıyor.
  • 30

    Haftanın kareleri

    Tondo kenti varoşlarında, sokak kenarındaki evinin kapısında dişlerini fırçalayan Filipinli çocuk. 92 milyon nüfuslu ülkenin üçte birinin yoksullukla mücadele ettiği, geçimlerini ise tarım ve balıkçılıkla sağlamaya çalıştıkları bildiriliyor.
  • 31

    Haftanın kareleri

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Başkanı Dmitri Medvedev'le tokalaşması sırasında ortaya ilginç kareler çıktı.
  • 32

    Haftanın kareleri

    Dünya yazılım devi Microsoft'un kurucularından Bill Gates, Hindistan'ın Khagaria bölgesine bağlı Aulali köyünde bir yerleşimci ile sohbet ediyor. Gates ülkeye bir günlük ziyarette bulundu.
  • 33

    Haftanın kareleri

    İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Madrid Açık turnuvasında Ukraynalı Oleksandr Dolgopolov ile karşılaştığı maçta..
  • 34

    Haftanın kareleri

    Kahire'de güneş batarken çekilen bu fotoğrafta Avusturalyalı motokrosçu Robbie Maddison, Büyük sahranın Giza piramitlerine yakın bölgesinde antrenman yaparken görülüyor.
  • 35

    Haftanın kareleri

    Köln'de yapılan Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası'nda, Almanya ulusal hokey takımı oyuncuları Danimarka karşılaşması öncesi kaleci Dennis Endras'ın etrafıda maç öncesi ritüellerini yapıyor.
  • 36

    Haftanın kareleri

    Hong Kong'de yapılan Asya Cenaze Töreni Fuarı'nda, verilen arada yemeklerini yiyen tabut satış elemanları. Her yıl düzenlenen ve Asya'nın kendi alanında en büyük bu fuarına dünyanın çeşitli bölgelerinden 150 kadar firma son teknoloji ürünleriyle katılıyor.
  • 37

    Haftanın kareleri

    Dumlupinar Üniversitesi'nin (DPU) 10'uncu Bahar Şenlikleri yürüyüş ve dans gösterileri ile başladı. Üniversitenin dans ve tiyatro topluluğu gosteriler sundu.
  • 38

    Haftanın kareleri

    Mercedes Formula 1 pilotu Alman Michael Schumacher, Monaco F1 Gran Prix yarışına hazırlandığı antrenman sonrası kaskının altına giyindiği başlığını çıkarırken.
  • 39

    Haftanın kareleri

    Aktris Aishwarya Rai, yönetmen Mathieu Amalric imzalı "Tournee" filminin 63. Cannes Film Festivali'nde yapılacak gösterimi öncesi kırmızı halıda..
  • 40

    Haftanın kareleri

    İzlanda'daki Eyjafjallajokull volkanından püsküren küllerin oluşturduğu kül bulutu. Nisan'da kül püskürtmeye başlayan volkan haftalarca Avrupa hava trafiğini karıştırdı, uçuşlarını aksattı.
  • 41

    Haftanın kareleri

    Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai ve ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton Washington'da bulunan Georgetown bahçesinde sohbet ediyor.
  • 42

    Haftanın kareleri

    Müzisyen Elton John New York'taki Carnegie Hall venüde, Yağmurormanları Fonu'nun 21. yaş günü kutlamasında Madonna'nın ünlü "Like A Virgin" şarkısını söylüyor.
  • 43

    Haftanın kareleri

    CHP Genel Başkanlığından istifa eden Deniz Baykal, parti merkezinden uğurlanırken.
  • 44

    Haftanın kareleri

    Sakalları kınalı yaşlı Pakistanlı satmak için doldurduğu limonata bardaklarıyla Karaçi'deki bir kahvehanede dolaşıyor.
  • 45

    Haftanın kareleri

    Endonezya'nın Papua bölgesindeki Eski Kwaki köyünde, Dani kabilesi üyeleri, Damal kabilesi ile yaptıkları savaşta kaybettikleri Tenius Tabuni'nin cesedini yakmak için hazırlık yapıyor.
  • 46

    Haftanın kareleri

    1980-1988 İran-Irak savaşında ölen ancak cesetleri henüz bulunan askerlerin cenaze törenine katılan İranlı kadınlar
  • 47

    Haftanın kareleri

    Kanada'nın Montreal kentindeki Parc Jean-Drapeau parkında bulunan Biosphere yapısının üzerinde çalışan işçiler. 1967 Expo fuarında ABD Köşkü olarak inşa edilen yapı bugünlerde, hava, su ve biyoçeşitliliğe dikkat çekme amaçlı açık hava müzesi olarak kullanılıyor.
  • 48

    Haftanın kareleri

    Atlantis uzay mekiği son kez Florida'daki Kennedy Uzay Üssü'nden fırlatıldı.
  • 49

    Haftanın kareleri

    Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Türk Deniz Görev Grubu (TDGG), tarihi ilk aktivasyonu icin, Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda düzenlenen törenle Adriyatik ve Akdeniz'de icra edecekleri göreve yolcu edildi.
  • 50

    Haftanın kareleri

    Amir Khan (solda) ve Pauli Malignaggi New York'ta yapılan boks müsabakası sonrasında ağız dalaşına girdi.
  • 51

    Haftanın kareleri

    Moskova metrosunun Kiyevskaya durağının yürüyen merdivenlerini dolduran Ruslar işten eve yol alıyor. Moskova metrosu bugünlerde kuruluşunun 75. yıldönümünü kutluyor. Metroyu günde yaklaşık 9 milyon insan kullanıyor.
  • 52

    Haftanın kareleri

    Macaristan parlamentosunun yeni üyeleri Budapeşte'deki meclis binasında tam kadro iş başında.
  • 53

    Haftanın kareleri

    Katarlı kadın ufuktaki Doha kentini sağına almış yürüyor
  • 54

    Haftanın kareleri

    Sıak havanın etkisini göstermeye başladığı Antalya'da vatandaşlar sahillerde serinlemeye çalışıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız