GQ Türkiye Men Of The Year'a canlı yayın

GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de Clear ana sponsorluğunda bu yıl altıncı kez düzenlenecek “GQ Türkiye Men Of The Year” ödül töreni 15 Şubat Perşembe akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Bu muhteşem gece, gq.com.tr’de canlı yayınla izleyicilerle buluşacak.

Haberler ntv.com.tr 08.02.2018 - 13:02

  • 1
    Ozan Güven, MFÖ, Gülse Birsel, Mert Fırat, Burak Özçivit, Ferzan Özpetek gibi ödül alanların yanı sıra geceye katılacak birçok ünlü isim GQ Türkiye Men of The Year ödül töreninde bu heyecanı yaşayacak
  • 2
    Ünlü sunucular Gülay Afşar ve Muammer Brav ise saat 19.30 ila 21.00 arası kırmızı halıda iş, sanat, moda ve eğlence dünyasının önemli isimleriyle canlı yayında röportajlar gerçekleştirecek.
  • 3
    GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner’in ev sahipliği yaptığı ödül töreni, gq.com.tr’den ve GQ Türkiye Youtube kanalından canlı izlenebilecek.
  • 4

    ÖDÜL ALANLAR TAM LİSTE

    EN İYİ AKTÖR: OZAN GÜVEN

    KÜLT: MAZHAR FUAT ÖZKAN

    YILIN İLHAM VEREN ADAMI: MERT FIRAT

    YILIN STİL SAHİBİ ADAMI: SERDAR GÜLGÜN

    EN İYİ YÖNETMEN: FERZAN ÖZPETEK

    YILIN KONUŞULAN ADAMI: BURAK ÖZÇİVİT

    YILIN EKİBİ: AMPUTE MİLLİ TAKIMI

  • 5

    YILIN SPORCUSU: RAMİL GÜLİYEV

    YILIN SIRADIŞI PROJESİ: DOĞA İÇİN ÇAL PROJESİ

    EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN MÜZİSYEN: JABBAR

    YILIN DJ’İ: MAHMUT ORHAN

    YILIN BİLİM ÖDÜLÜ: ERCÜMENT OVALI

    YILIN KADINI: GÜLSE BİRSEL

    YILIN YÜKSELEN OYUNCUSU: BURAK DENİZ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız