Almanya'nın elenmesine en çok İngilizler sevindi

Almanya'nın grup sonuncusu olarak Dünya Kupası'na veda etmesi en çok ezeli rakibi İngilizleri sevindirdi. İngiltere'de gazeteler alaylı manşetlerle çıktı.

Haberler ntv.com.tr 28.06.2018 - 13:05

  • 1

    "AZABINIZDAN ZEVK ALIYORUZ"

    İngiltere'nin neşeli gazetesi The Sun, Almanya'nın büyük hayal kırıklığının ertesi günü Almanca bir başlıkla çıktı. Schadenfreude manşeti atan The Sun bunun anlamını okurlarına şöyle açıkladı: Başkalarının başarısızlığından zevk almak...

    ''EFSANENİN SONU''... (ALMANYA'NIN DÜNYA KUPASI'NA VEDA ETMESİ BÜYÜK TEPKİ TOPLADI) - İZLE

  • 2

    GRUP SONUNCUSU ALMANYA

    The Times da spor sayfasında Almanya'nın grup sonuncusu olduğu puan cetvelini koyarak "Almanların çöktüğü gün" başlığını attı. Son Dünya Şampiyonu Almanya, tarihinde ilk kez Dünya Kupası'na gruplarda veda etti (1938'deki Dünya Kupası 16 takımla eleme sistemiyle oynanmıştı)
  • 3

    LINEKER O SÖZÜNÜ DEĞİŞTİRDİ

     İngiliz futbolunun efsane golcüsü Gary Lineker, ''Futbol 22 kişinin oynadığı ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur'' sözünü maç sonrası değiştirdi ve şu tweet'i attı: ''Futbol basit bir oyundur. 22 adam 90 dakika boyunca bir topu kovalar ve sonunda her zaman Almanlar kazanmaz. Önceki versiyon tarihe gömülmüştür.''

  • 4

    ŞAMPİYON OLABİLİR MİYİZ?

    İngiltere, Almanya'nın erken vedası, Arjantin ve İspanya'nın kötü oyunu sonrası şampiyonluk yolunda artık daha inançlı. 5 golle gol krallığına ilerleyen Harry Kane'e atıfta bulunan Daily Mirror gazetesi yıllar sonra İngiltere'nin Dünya Kupası'na olan inancını Can We Win It yerine (Kane) kelimesini koyarak yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız