Basında Transfer İddiaları (23 Aralık 2015)

Basında Transfer İddiaları (23 Aralık 2015)

Haberler Ntvspor 23.12.2015 - 11:01 Son Güncelleme : 23.12.2015 - 11:24

  • 1

    SCARIONE ATAĞI

    Trabzonspor'da transfer çalışmaları iyice hız kazandı. Bordo-Mavililer, Beşiktaş'ın da istediği Scarione için Kasımpaşa'ya resmi teklif yapacak. (FANATİK)

  • 2

    BURSASPOR YOLCUSU

    Sabri Sarıoğlu'nun devre arasında Hamza Hamzaoğlu'nun başına geçtiği Bursaspor'a gideceği iddia edildi. Sabri, Galatasaray'la olan 1 yıllık opsiyon hakkını iptal etmişti. Bu gelişmeden dolayı morali oldukça bozulan futbolcunun, eski hocası Hamzaoğlu'na 'gelebilirim' mesajını ilettiği bildirildi. (FOTOMAÇ)

  • 3

    FENERBAHÇE'DE ŞOK KARAR

    Yönetim, önceki gün ülkesinde dizinden operasyon geçirip sezonu kapattığı belirtilen Portekizli futbolcunun kontratını feshetme kararı aldı.(VATAN)

  • 4

    BOYKO DA HAZIR KITA

    Dnipro'nun kalecisi Boyko kariyerine başka bir takımda devam etmek istediğini kulübe bildirmesinin ardından Beşiktaş 27 yaşındaki eldiven için menajeriyle 1.1 milyon Euro'ya el sıkıştı. Dnipro ile bonservis pazarlıkları ise sürüyor. (FOTOMAÇ)

  • 5

    GALATASARAY EREN'İ DE İSTEDİ

    Sarı-kırmızılı ekip, Donk ile birlikte golcü oyuncuyu da kadrosuna katmak istiyor. Ryan Donk'un transferi için Kasımpaşa ile temasta olan Galatasaray'ın, Mustafa Denizli'nin talebiyle Eren Derdiyok'a da talip olduğu belirtildi. (FOTOTOMAÇ)

  • 6

    İKİNCİ YILDIZ HAREKATI

    Sportif Direktör Terraneo, Sivas maçının ardından Brezilya'ya uçacak. İlk etapta bir santrfor ve Diego ile rekabet edecek bir orta saha alınacak. İki oyuncunun fiyatı bütçeyi aşarsa hücumun her bölgesinde görev yapabilecek bir isim gelecek. Santrfor için öne çıkan isim, geçtiğimiz günlerde serbest kalan Brezilyalı Leandro Damiao. (SABAH)

  • 7

    FENERBAHÇE BOMBAYI PATLATMAYA HAZIR

    Meireles'in uzun süren sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe Yönetimi teknik direktör Pereira'nın isteği doğrultusunda orta sahaya takviye yapma kararı aldı. Listesindeki ilk isim olan Obi Mikel ile temasa geçen Sarı-Lacivertliler, Nijeryalı yıldızdan olumlu yanıt aldı.(VATAN)

  • 8

    DENİZLİ'NİN YENİ SİGORTASI

    Devre arasında forvet ve ön libero alarak kadrosunu güçlendirmeye hazırlanan Galatasaray, Muslera'nın başarılı kurtarışlarına karşın kalesinde 22 gol stoper transferini de gündemine aldı. 16 haftalar itibarıyla son 18 sezonun en kötü performansına imza atan sarı-kırmızılı ekip sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bundesliga ekiplerinden Schalke'nin stoperi Joel Matip'i kadrosuna katmak istiyor. (FOTOMAÇ)

  • 9

    ASLAN ÇILDIRMIŞ OLMALI

    Donk ile her konuda anlaşan Aslan, Dinamo Kiev'le sözleşmesini uzatmayan Portekizli ön libero Miguel Veloso'yu da gündemine aldı. (SABAH)

  • 10

    BU KEZ O DA İSTİYOR

    Sigthorsson, Mustafa hocanın da listesine girmeyi başardı. Eşi İstanbul’a gelmek istemeyince, sezon başında 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Ajax’dan Nantes’a transfer olan 25 yaşındaki İzlandalı golcü, Fransa’da umduğunu bulamadı. 14 lig maçında 892 dakika şans bulan ve 1 gol atabilen Sigthorsson, kendisiyle yeniden ilgilenen Galatasaray’a bu kez sıcak bakıyor. (FANATİK)

  • 11

    "BANA SÖYLEDİ BEŞİKTAŞ'A GİDİYOR"

    Douglas için Dnirpo'nun hocası Markevich'ten müjde: “Kulüpler anlaştı mı bilmiyorum ama Douglas kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmek istiyor. İyi bir teklif almış ve aklı orada” (FOTOMAÇ)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız