Basında Transfer İddiaları (7 Ağustos 2015)

Basında Transfer İddiaları (7 Ağustos 2015)

Haberler Ntvspor 07.08.2015 - 12:11 Son Güncelleme : 07.08.2015 - 12:12

  • 1

    GARCIA HAREKATI

    Yönetim teknik direktör Pereira'nın isteği üzerine Atletico Madrid'li Raul Garcia'yı kıskaca aldı. Alternatif isim olarak da Porto'nun Kolombiyalı yıldızı Quintero düşünülüyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 2

    CAMBIASSO İDDİASI

    Arjantinli orta saha Esteban Cambiasso'nun adı bir kez daha Beşiktaş'la anıldı. Bonservisi elinde olan futbolcu için West Ham ve Aston Villa'da devrede. Tecrübeli futbolcunun kararını 1 hafta içinde vermesi bekleniyor. (AKŞAM)

  • 3

    SHAQIRI'YE KİRALIK FORMÜLÜ

    Sağ kanada takviye isteyen Galatasaray, Inter ile bağlarını koparma noktasına gelen Shaqiri için bastırıyor. 24 yaşındaki İsviçreli futbolcunun bonservis bedeli 15 milyon Euro. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 4

    TİMSAH'A İKİ MÜJDE

    Yeşil-Beyazlılar, İspanyol Cuenca ve Belçikalı Bia ile pürüzleri çözdü. Bugün iki yıldız oyuncuyla da sözleşme imzalanması bekleniyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 5

    BEŞİKTAŞ'A SÜPER ALMAN

    Gökhan İnler transferi zora girince Kartal devreye yeni plan soktu. Siyah-Beyazlılar, Bayern Münih'in 24 yaşındaki oyuncusu Rode ile ilgilenmeye başladı. Almanlar kiralama seçeneğine sıcak bakıyor. (FANATİK)

  • 6

    MELO'NUN YERİNE AOGO

    Galatasaray, Melo'nun gitmesi halinde yerine Schalke'li Dennis Aogo'yu düşünüyor. 12 kez Alman Milli Takımı forması giyen 28 yaşındaki yıldız sol bek olarak da oynayabiliyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 7

    LUKA MILIJOVIC ISRARI

    Fenerbahçe teknik direktörü Pereira'nın, Olympiakos'tan öğrencisi olan Luka, orta alandaki enerjisi ile biliniyor. Yunan kulübü 7 milyon Euro'nun altına düşmemekte ısrar ediyor. Sırp yıldızın arzusu da, İstanbul'a gitmekten yana. (FANATİK)

  • 8

    GUARIN FENER'E DOĞRU

    Adı sıkça Fenerbahçe'yle anılan Freddy Guarin'in Inter'deki geleceği merakla bekleniyor. İtalyan ekibinin defansif orta saha araması Guarin'in takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlanıyor. 29 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe pusuda. (FANATİK)

  • 9

    SON İDDİA DANİLO PEREIRA

    Quaresma ve Opare transferlerinde Porto'lu yetkililerle iyi ilişkiler kuran Beşiktaşlı yöneticilerin gündeme son olarak Danilo'yu aldığı öğrenildi. Görüşmelerin en kısa zamanda başlaması beklenirken, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için teknik direktör Julen Lopetegui'nin kararı bekleniyor. Danilo, Maritimo'da kiralık olarak forma giymişti. (FANATİK)

  • 10

    AMORIM BEŞİKTAŞ'A

    Orta sahaya 1 yıllığına kiralık oyuncu arayan Beşiktaş'a menajerler her geçen gün yeni bir isim öneriyor. Kara Kartallar'a son olarak Benfica'nın 30 yaşındaki yıldız oyuncusu Amorim önerildi. (FANATİK)

  • 11

    ALTERNATİF QUINTERO

    Atletico Madrid'li Raul Garcia için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, bu transferden sonuç alamazsa Porto'ya Quintero için teklif yapacak. 23 yaşındaki futbolcu için kiralama yoluna gidilecek. (STAR)

  • 12

    FENER'E ACİL TAKVİYE

    Transferin şampiyonu Sarı-Lacivertliler, stoper için kolları sıvadı. Pereira istedi, Jesus için Inter'le temaslar yeniden başladı. (FOTOMAÇ)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız