Günün transfer haberleri (20 Haziran 2017)

Günün öne çıkan transfer haberleri neler? Transferde öne çıkan isimler kimler? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile adı anılan, imza atan isimler kimler? Gazetelerin manşetlerine yansıyan transfer haberleri...

Haberler ntv.com.tr 20.06.2017 - 10:49

  • 1

    SOL BEKE DİGNE, FORVETE DZYUBA

    Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Barcelona’nın sol beki Digne’yi kiralama amacıyla gündemine alırken, Zenit forması giyen Rus golcü Dzyuba için de harekete geçmeye karar verdi. (AMK)

  • 2

    FORVETE MEKSİKA ATEŞİ

    Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Beşiktaş, geçen sezon görüşme halinde olduğu 26 yaşındaki yıldız oyuncu Raul Jimenez için yeniden harekete geçti. Forvetin arkasında da görev yapan Jimenez, Şenol Güneş’in istediği isimler arasında yer alıyor. (AMK)
  • 3

    MAİCON’DA SONA DOĞRU

    Galatasaray 6 milyon euro teklif ettiği Brezilyalı yıldız için geri sayıma başladı. Sao Paulo’nun 8 milyon euro istediği 28 yaşındaki futbolcu parçalı formayı giymek için diretince kulübü yumuşadı. Pazarlıklar devam ederken tarafların, 7 milyon euroda el sıkışması ve Maicon’un İstanbul’a gelmesi bekliyor. (AMK)
  • 4

    BELHANDA, GOMİS, MAİCON...

    Başkan Özbeki “Galatasaray uçakları bu hafta inmeye başlayacak” dedi, camiada heyecan zirveye yükseldi. Sarı-kırmızılılar’ın birkaç gün içinde Gomis, Belhanda ve Maicon’u Yeşilköy’e indirmesi bekleniyor. Clichy, Chiriches, Tete, Imbula gibi diğer isimler de yolda... (Fanatik)
  • 5

    GOMEZ BİTTİ

    Milan, Kjaer’e karşılık 13 milyon euro artı Gustavo Gomez’i teklif etti, Fenerbahçe yönetimi topu yeni teknik direktör Aykut Kocaman’a attı. Taraftar cephesinde ise bu transfer çoktan bitti. Sarı-lacivertliler, başarılı stoper için dün sosyal medyada binlerce mesaj paylaştı. (Fanatik)
  • 6

    GİL DİAS JARDİM’İ BEKLİYOR

    Fenerbahçe yönetimi, Nabil Dirar’ın ardından Monaco’nun bir başka yıldızına daha kanca attı. Sarı-lacivertliler, 20 yaşındaki Gil Dias için kiralama teklifi yaptı. Monaco yönetimi, Bernardo Silva’nın satılması sonrası kararı teknik direktör Jardim’e bıraktı. Portekizli hoca onay verirse, Dias yeni sezonda Fenerbahçe formasın terletecek. (Fanatik)
  • 7

    ASLAN’A YENİ MELO

    Fransızlara göre Vainqueur Galatasaray’a geliyor. L’Equipe gazetesi, bonservisi Roma’da olan ve savaşçılığıyla bilinen Fransız ön liberonun, Gomis’le birlikte Aslan’a geleceğini yazdı. (Fotomaç)
  • 8

    ADIM ADIM FENERBAHÇE’YE

    Kanarya, Samir Nasri transferinde mutlu sona yaklaşıyor. Kulübü Manchester City ve kendisi ile kurulan ilk temaslardan olumlu sonuçlar alınan Fransız yıldızın menajeri ile bir görüşme daha gerçekleştirildi. Taraflar parada anlaştı, yönetim şimdi City ile masaya oturacak. (Fotomaç)
  • 9

    Q7: LUİS NANİ BEŞİKTAŞ’I İSTİYOR

    Siyah-beyazlıların transfer listesine  dün sürpriz bir isim daha eklendi. Valencia tarafından satışa çıkarılan Nani için Quaresma’nın devreye girdiği öğrenildi. Portekizli oyuncu milli takımda birlikte oynadığı Nani’nin Türkiye’ye dönmek istediğini ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediğini yönetime iletti. Siyah-beyazlıların, Nani için teklif yapıp yapmayacağına Şenol Güneş karar verecek. (Fotomaç)
  • 10

    VİDA TAMAM

    Marcelo Guedes’i Lyon’a satmaya hazırlanan Siyah-beyazlıklar, Domagoj Vida için dinamo Kiev’e 2 milyon euro artı kaleci Denys Boyko’yu önerdi. Ukrayna kulübünün bu teklifi kabul etmesi üzerine Kartal geri ayıma geçti. (Habertürk)
  • 11

    SOL AYAK FARKI İLE ACERBİ

    Tudor, savuna için adı geçen isimlerden hangisini tercih ettiğini yönetime bildirdi. Hırvat hoca, takımdaki 5 stoperden sadece Hakan Balta’nın sol ayaklı olduğunu, onun da ayrılacağını belirterek, “Maicon ve Acerbi aynı kalitede. Ancak bize sol ayaklı stoper gerektiği için tercihim Acerbi’den yana” dedi. (Hürriyet)
  • 12

    FENER’İN SMOLOV AŞKI

    Kadrosunu iyi bir golcüyle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Fedor Smolov’u yakın takibe aldı. Geçen sezonun devre arasında transferi gündeme gelen, ancak Krasnodar engeline takılan Rus yıldız için Sarı-lacivertliler yüm imkanlarını seferber etti. (Posta)
  • 13

    FEYENOORD’A UÇUYOR

    Robin van Persie 13 yıl sonra yuvasına dönme kararı aldı. Hollanda basını, Fenerbahçe’nin 33 yaşındaki yıldızının eski kulübü ile el sıkıştığını ileri sürdü. Transferin önündeki en büyük engelin RvP’nin 6 milyon euroluk yıllık ücreti olduğu kaydedildi. (Star)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız