Süper Lig'de biten tüm son dakika transferleri (2022 yaz transfer sezonu)


Süper Lig'de 2021/2022 sezonunun bitmesiye gözler transfer dönemine çevrildi. TFF'nin internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre 2022/2023 yaz transfer dönemi 17 Haziran'da başladı. Toplam 83 gün sürecek yaz tansfer sezonu 8 Eylül'de sona eriyor. Ara transfer dönemi ise 12 Ocak 2023'de başlayıp 8 Şubat 2023'de sona erecek ve toplam 27 gün sürecek.  İşte Süper Lig takımlarının 2022 yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı futbolcular...

Haberler ntv.com.tr 01.09.2022 - 09:32

  • 1

    MAXI GOMEZ - TRABZONSPOR

    Trabzonspor, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Maxi Gomez'i kadrosuna kattı.

    La Liga ekibi Valencia ve Uruguaylı futbolcuyla anlaşma sağlayan bordo mavili takım, oyuncuyu bugün İstanbul getirecek. Ümraniyespor maçı için İstanbul'da olacak kafiledeki takım arkadaşlarıyla bir araya gelecek olan 27 yaşındaki golcü futbolcu, sonrasında Trabzon'a gidecek.  

    Trabzonspor, 4 yıllık sözleşme imzalayacağı Gomez'in bonservisi için Valencia'ya 3 milyon Euro'yu taksitler halinde ödeyecek.

    KAYNAK: DHA

  • 2

    BERISHA, AUGSBURG

    Fenerbahçe'de forma giyen Mergim Berisha'nın yeni takımı belli oldu.

    Sarı-lacivertli kulubün internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

    "Futbol A Takımımızın oyuncularından Mergim Berisha, kiralık olarak Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a transfer olmuştur.

    Futbolcumuza yeni takımı ile başarılar dileriz."

  • 3

    CORNELİUS, KOPENHAG

    Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsilcimiz Trabzonspor'u eleyerek gruplara kalan Kopenhag, bordo-mavili ekibin 29 yaşındaki golcüsü Andreas Cornelius ile anlaştığını duyurdu.

    Danimarka ekibinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Cornelius'un bugün Kopenhag'a giderek sağlık kontrolünden geçeceği ve ardından oyuncu ile şartların konuşulucağı duyuruldu.
  • 4

    PHILLIPPE KENY - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    Medipol Başakşehir, son olarak Bandırmaspor'da forma giyen 23 yaşındaki Senegalli oyuncu Philippe Keny ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

    Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da oynayan Philippe Paulin Keny ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Senegalli oyuncuya 'Ailemize hoş geldin.' diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

    Senegalli futbolcu, geçen sezon Bandırmaspor formasıyla Spor Toto 1. Lig'de 34 maçta 13 gol attı.

  • 5

    UMUT BOZOK - TRABZONSPOR

    Trabzonspor, Fransa ekibi Lorient takımında forma giyen Umut Bozok ile prensip anlaşmasına vardı.

    UEFA Şampiyonlar Ligi’nden elenip yolunu UEFA Avrupa Ligi’nde sürdürecek olan Trabzonspor, bir süredir görüştüğü Lorient ile 25 yaşındaki oyuncu Umut Bozok’un transferi konusunda anlaşma sağladı.

    Süper Lig’den Galatasaray’ın da transfer listesinde olan santrfor, bordo mavili ekiple 3 yıllık anlaşmaya imza atacak. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor, oyuncuyu birkaç gün içerisinde kente getirerek takıma dahil edecek.

    KAYNAK: DHA

  • 6

    BERTRAND TRAORE - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    Başakşehir, Aston Villa'dan Bertrand Traore'yi renklerine kattı.
  • 7

    BARTRA, TRABZONSPOR

    Trabzonspor, Marc Bartra ile anlaştığını açıkladı. 

    Bordo-mavili kulüp, 3 yıllık anlaşmaya vardığı oyuncunun bonservisi için Real Betis Kulübü'ne 1 milyon 250 bin euro ödeyecek

  • 8

    MERTENS, GALATASARAY

    DHA: Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Lucas Torreira ile 4, Belçikalı kanat oyuncusu Dries Mertens ile de 1 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı ekipte yeni hedef ise Şilili Alexis Sanchez.
  • 9

    TORREİRA, GALATASARAY

  • 10

    ARTHUR MASUAKU - BEŞİKTAŞ

    Beşiktaş Arthur Masuaku transferini resmen açıkladı.

    Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "2022-23 sezonu transfer çalışmaları kapsamında defans oyuncusu Arthur Masuaku ile sözleşme imzaladı. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Arthur Masuaku'ya Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, başarılar dileriz." denildi.

  • 11

    EZGJAN ALIOSKI - FENERBAHÇE

    Fenerbahçe Makedon futbolcu Ezgjan Alioski ile anlaştığını duyurdu. 

    Kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen Ezgjan Alioski’nin kiralık transferi konusunda kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu görüşmeleri sürdürmek için bu akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız'' ifadelerine yer verildi.

  • 12

    GUSTAVO HENRİQUE, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe Kulübü, Flamengo'da forma giyen Brezilyalı stoper Gustavo Henrique'yi bir yıllığına kiraladığını açıkladı.

    Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklama şöyle;

    "Kulübümüz, Flamengo forması giyen Brezilyalı stoper Gustavo Henrique’yi 1 yıllığına kiraladı.

    Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu.

    Gustavo Henrique’ye  ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçe formasıyla başarılar diliyoruz."
  • 13

    LUAN PERES - FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Luan Peres transferini resmen açıkladı.

    Sarı-Lacivertliler, 3 yıllık anlaşmaya varılan oyuncu için Marsilya'ya 5.225 milyon Euro bonservis ödeneceğini duyurdu.

  • 14

    RIDVAN YILMAZ, GLASGOW RANGERS

    Rangers, Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

    İskoç ekibinin 6,5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında 21 yaşındaki sol beki kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

  • 15

    JOAO PEDRO, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, İtalya ekibi Cagliari'de forma giyen 30 yaşındaki futbolcu Joao Pedro'yu kadrosuna kattığını açıkladı. 

    Cagliari'ye transfer bedeli olarak  4 milyon 680 bin euro ödenecek. Joao Pedro, imza sonrası ilk açıklamasında, "En iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum" dedi.

  • 16

    HARIS SEFEROVIC

    Galatasaray, İsviçreli futbolcu Haris Seferovic'i kadrosuna kattı. 

    Kulüpten yapılan açıklamayla Seferovic'in bonservise dair ayrıntılar da açıklandı. 

    Konu ile ilgili yapılan duyuru şu şekilde:

    ''Profesyonel Futbolcu Haris Seferovic ve Kulübü Sport Lisboa E Benfica-Futebol, S.A.D. ile oyuncunun 2022-2023 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.000.000 EUR tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun  satın alma opsiyon bedeli 2.500.000 EUR'dur. Futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 2.300.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir''. 

  • 17

    ERCE KARDEŞLER - HATAYSPOR

    Trabzonspor’un yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen kaleci Erce Kardeşler, Atakaş Hatayspor’a transfer oldu.

    Trabzonspor’da, 2019 yılında Altınordu’dan transfer edilen kaleci Erce Kardeşler ile yollar ayrıldı. Yeni sezon çalışmalarına katılmayan ve transfer görüşmeleri için izin verilen oyuncu Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor ile anlaştı. Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, sözleşmesi 2025’te bitecek olan Kardeşler’e bordo mavili kulüp tazminat ödemeyecek. Atakaş Hatayspor ise fesih bedeli olarak Trabzonspor’a 400 bin Euro + KDV ödeyecek. Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, “Erce Kardeşler'e kulübümüz için verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

  • 18

    LAZAR MARKOVIC - GAZİANTEP FK

    Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Partizan’da forma giyen ve bir dönem Fenerbahçe’de de ter döken 28 yaşındaki Sırp sağ kanat oyuncusu Lazar Markovic’i 2+1 yıllığına kadrosuna kattı.

    Daha önce Fenerbahçe forması ile Türkiye’de 19 resmi maça çıkan Markovic, 1 gol 3 asistlik performans sergilemişti.

  • 19

    COLIN KAZIM RICHARDS - KARAGÜMRÜK

    Fatih Karagümrük, 36 yaşındaki eski milli oyuncu Colin Kazım Richards ile anlaştı. Kazım, sağlık kontrolünden geçtikten sonra İstanbul ekibine imza atacak.
  • 20

    LEO DUBOIS - GALATASARAY

     Galatasaray, Lyon'un 27 yaşındaki Fransız sağ beki Leo Dubois ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

    Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray'da transfer harekatı da sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, bir süredir görüştüğü Dubois ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Lyon ile 2024 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Fransız sağ bek için 2.5 milyon Euro bonservis ödenecek. Fransız oyuncunun yarın İstanbul'a gelmesi, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra da kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

    Fransız sağ bekin Galatasaray'dan yılda 1.8 milyon Euro alacağı öğrenildi.

    Kaynak: DHA

  • 21

    EMRECAN UZUNHAN - BEŞİKTAŞ

    Beşiktaş Kulübü, İstanbulspor'dan savunma oyuncusu Emrecan Uzunhan'ın transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emrecan Uzunhan'ın transferi konusunda kendisi ve kulübü İstanbulspor ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

    Bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek İstanbulspor'da 2020'de A takıma yükselen 21 yaşındaki stoper, sarı-siyahlı formayla Spor Toto 1. Lig'de toplam 23 maçta forma giydi.

  • 22

    MBAYE DIAGNE - VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK

    VavaCars Fatih Karagümrük, Galatasaray'dan Senegalli futbolcu Mbaye Diagne'yi kadrosuna kattı.

    Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Karagümrük'e 'hoş geldin' Mbaye Diagne. Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne'yi 1 sezonluğuna kadromuza kattık." ifadelerine yer verildi.

    Diagne, sakatlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kaldığı geçen sezon tüm kulvarlarda çıktığı 22 maçta 4 gol kaydetti.

    Senegalli santrfor, 2018-2019 sezonunun devre arasında 10 milyon avro bonservis bedeli ve bonuslar karşılığında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.

    Mbaye Diagne, gol krallığına ulaştığı 2018-2019'da sarı-kırmızılı takımda lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı. Diagne, 2019-2020 sezonunda Belçika ekibi Club Brugge, 2020-2021'in ikinci yarısında ise İngiltere temsilcisi West Bromwich Albion'da kiralık forma giymişti.

  • 23

    MOSTAFA MOHAMED - NANTES

    Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mustafa Muhammed, Fransa 1. Lig ekiplerinden Nantes'a transfer oldu.

    Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, 24 yaşındaki forvetin kiralık olarak transferi konusunda Fransız ekibiyle anlaşmaya varıldı.

    Galatasaray'ın 2020-2021 sezonunun devre arasında Mısır'ın Zamalek Kulübünden kiraladığı ve geçen hafta bonservisini aldığı Mustafa Muhammed, bugün Fransa'ya gidecek.

    Mustafa Muhammed, sarı-kırmızılı formayla 1,5 sezonda 58 resmi maça çıktı ve 17 gol attı.

  • 24

    JOAO PEDRO - FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, İtalya ekibi Cagliari'de forma giyen 30 yaşındaki futbolcu Joao Pedro'yu kadrosuna kattığını açıkladı. 

    Cagliari'ye transfer bedeli olarak  4 milyon 680 bin euro ödenecek. Joao Pedro, imza sonrası ilk açıklamasında, "En iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum" dedi.

  • 25

    WİLLİAN ARAO-FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Willian Arao'nun transferi için resmi sitesinden bir açıklama paylaştı.

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Willian Arao'yu kadrosuna kattı. Brezilyalı oyuncu, kendisini 2+1 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Willian Arao'ya 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

  • 26

    MESUT ÖZİL-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da katıldığı imza töreninde Mesut Özil, kendisini 1+1 yıllık turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

  • 27

    JOSHUA KİNG - FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Premier Lig takımlarından Watford’da görev alan 30 yaşındaki futbolcu Joshua King ile 2 yıllık mukavelenin imzalandığını duyurdu.

    Transfer, Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabından ‘Ailemize hoş geldin Joshua King’ başlığıyla paylaşılan video ile duyuruldu.

  • 28

    TİAGO ÇUKUR-FENERBAHÇE

    Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında transferlerini devam ediyor.

    Sarı-lacivertliler, son olarak İngiltere takımlarından Watford’da forma giyen Tiago Çukur’u 4 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

    Fenerbahçe resmi internet sitesinden ‘Ailemize hoş geldin Tiago Çukur’ başlığıyla yapılan açıklamada “Fenerbahçemiz, 19 yaşındaki genç forvet Tiago Çukur ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı.

  • 29

    HATAYSPOR-KAAN KANAK

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, 31 yaşındaki savunma oyuncusu Kaan Kanak'ı transfer ettiğini duyurdu.

    Bordo-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Adana Demirspor forması giyen tecrübeli sol bek ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

  • 30

    HENRY ONYEKURU - ADANA DEMİRSPOR

    Adana Demirspor, Henry Onyekuru ile satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladığını açıkladı.
  • 31

    GALATASARAY, MARCAO'NUN SEVİLLA'YA TRANSFERİNİ AÇIKLADI

    Marcao'nun Sevilla'ya transferinde sona gelindi. Galatasaray, transfer için resmi görüşmelerin başladığını borsaya bildirdi. Sevilla da 26 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından 5 yıllık sözleşmeye imza atacağını duyurdu. 

    TRANSFERİN AYRINTILARI

  • 32

    GALATASARAY, SERGİO OLİVEİRA'YI AÇIKLADI

    Galatasaray Kulübü, Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'nın transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Porto ile resmi görüşmelere başlandığını açıkladı. 

    İMZA BEKLENİYOR

  • 33

    BAŞAKŞEHİR MOUNİR'İ TRANSFER ETTİ

    Süper Lig'de Başakşehir, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da forma giyen Mounir Chouiar'ı kadrosuna kattı. 

    Başakşehir, kanat oyuncusu Mounir için 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

  • 34

    MULEKA - BEŞİKTAŞ

    Beşiktaş Jackson Muleka'yı kadrosuna kattı.

    Siyah beyazlılar, Demokratik Kongolu futbolcuyu 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti.

    Belçika ekibi Standard Liege, siyah beyazlıların 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan %15 pay teklifini kabul etti.

    Muleka ile ise 5 yıllık sözleşme imzalanacak. Demokratik Kongolu oyuncu yıllık 1.1 milyon Euro ve maç başı 5 bin Euro ücret alacak. 

    Kaynak: NTV Spor

  • 35

    WOUT WEGHORST - BEŞİKTAŞ

    Yeni sezon öncesinde kamp çalışmaları için Avusturya'ya gidecek Beşiktaş'ta transfer harekatı da devam ediyor. Siyah-beyazlılar, uzun süredir kadosuna dahil etmek istediği Hollandalı golcü Wout Weghorst'un transferi konusunda kulübü ve oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

    Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Wout François Maria Weghorst'un transferi konusunda kendisi ve kulübü Burnley FC ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

  • 36

    EMRE MOR, FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Emre Mor’u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı.

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

    "Emre Mor’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor;  Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

  • 37

    CENK TOSUN-BEŞİKTAŞ

    siyah beyazlılar yeni sezon öncesi 2. transferini gerçekleştirdi.

    Beşiktaş, serbest durumda olan 31 yaşındaki futbolcuya bonservis bedeli ödemeyecek.

    Tosun ile 1 yıl opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

  • 38

    TREZEGUET-TRABZONSPOR

    Trabzonspor, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'dan Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

    Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın profesyonel futbolcusu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" açıklamalarında bulunuldu.

    Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Başakşehir formasıyla 13 maça çıkan Mısırlı kanat oyuncusu, 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

  • 39

    EREN KARAAĞAÇ-BAŞAKŞEHİR

    Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Fransız kulübü Lorient'den 19 yaşındaki stoper Eren Karaağaç'ı renklerine bağladı.

    Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncunun transferi için Lorient ile anlaşmanın sağlandığı ve Eren Karaağaç ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

    Kulübün asbaşkanı Mustafa Eröğüt'ün de yer aldığı törenle Eren'in sözleşmeyi imzaladığı kaydedilerek, "Genç futbolcuya ailemize 'hoş geldin' diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadesine yer verildi.

  • 40

    ÖMER TOPRAK-ANTALYASPOR

    Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Ömer Toprak'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

    Geçen sezon Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından Werder Bremen formasını giyen Ömer için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

    Törende konuşan Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Emrah Çelik, Ömer Toprak transferini futbol sorumlusu Nuri Şahin'in isteği üzerine gerçekleştirdiklerini söyledi.

  • 41

    RAYANE AABİD-HATAYSPOR

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, orta saha oyuncusu Rayane Aabid'i transfer ettiğini duyurdu.

    Bordo-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 30 yaşındaki Fransız futbolcu Aabid ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

  • 42

    JESE RODRIGUEZ- ANKARAGÜCÜ

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, kariyerinde daha önce Real Madrid ve PSG forması da giyen forvet oyuncusu Jese Rodriguez ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

    Ankara ekibinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Kulübümüz, başarılı forvet oyuncusu Jese Rodriguez ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayarak, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürdü. Yapılan imza törenine Başkanımız Sayın Faruk Koca ve Futbol Koordinatörümüz Sayın Emre Yıldız katıldı" denildi.

  • 43

    SADIK ÇİFTPINAR - KASIMPAŞA

    Kasımpaşa Kulübü, savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'ı transfer ettiklerini duyurdu.

    Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni transferimiz Sadık Çiftpınar, sağlık kontrollerinin ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Muhammed Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı." denildi.

  • 44

    BADOU NDIAYE - ADANA DEMİRSPOR

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı.

    Mavi-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre 31 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu Ndiaye ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

    Türkiye'de de farklı kulüplerde forma giyen Ndiaye, son olarak Yunanistan Süper Lig takımı Aris'te oynamıştı.

  • 45

    ROMAIN SAISS - BEŞİKTAŞ

    Beşiktaş, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren Romain Saiss'i renklerine bağladığını açıkladı.

    Kulüpten yapılan açıklamada, ''Profesyonel Futbolcu Romain Ghanem Paul Saiss'ın transferi konusunda Oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2023-2024 sezonu sonuna kadar iki yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya sezon başına net 1.800.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.500 Avro maç başı ücreti ödenecektir'' ifadelerine yer verildi.

  • 46

    BRUMA - FENERBAHÇE

    Fenerbahçe, Hollanda ekibi PSV Eindhoven'da forma giyen Portekizli oyuncu Bruma'yı 1 yıllığına kiraladı. 

    Kulüpten yapılan açıklamada, Kulübümüz, ''PSV Eindhoven kulübünden Armindo Tué Na Bangna’yı satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı.

    Bruma lakabıyla bilinen kanat oyuncusu 2022-23 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek.

    Portekizli oyuncunun Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzasında Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu.

    Bruma’ya ‘Türkiye’nin en büyük spor kulübüne hoş geldin’ diyor;  Çubuklu formayla nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

  • 47

    EREN ELMALI, LARSEN, DOĞUCAN HASPOLAT - TRABZONSPOR

    Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında Kasımpaşa forması giyen Eren Elmalı (solda) ve Doğucan Haspolat'ın (sağda) yanı sıra serbest statüdeki Jens Stryger Larsen'in (ortada) transferleri konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı.

    Bordo-mavili ekipten KAP'a yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

    "Kasımpaşa A.Ş.'nin profesyonel futbolcuları Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

    Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jens Stryger Larsen'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

  • 48

    LINCOLN HENRIQUE - FENERBAHÇE

    Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
  • 49

    YASİR SUBAŞI - İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, Yasir Subaşı'yı kadrosuna kattı.

    Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşen imza töreniyle 1996 doğumlu sol bek oyuncusu Yasir Subaşı ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

    Sakaryaspor alt yapısında yetişen Subaşı'nın, Süper Lig'de Fenerbahçe ve Kayserispor formaları giydiği bildirildi.

    Bonservis bedeli ödemeden kadroya dahil edilen Yasir Subaşı, 2021-2022 sezonunda 15 Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere toplam 18 maçta forma giydi.

  • 50

    RIDVAN YILMAZ - EINTRACHT FRANKFURT

    Beşiktaş, altyapıdan yetişen Rıdvan Yılmaz'ı Eintracht Frankfurt'a sattı.

    Genç sol bek, bonuslarla birlikte 6.5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında Alman ekibine transfer oldu. Rıdvan Yılmaz, A Milli Takım'ın Lüxemburg ve Litvanya ile oynayacağı maçların ardından Frankfurt'a giderek 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

  • 51

    KEVIN RODRIGUES - ADANA DEMİRSPOR

    Adana Demirspor, Portekiz Milli Takımı'nda da forma giymiş olan sol bek Kevin Rodrigues ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

    Kulüp Başkanı Murat Sancak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Daha önce Toulouse, Dijon, Real Sociedad, Leganes, Eibar ve Rayo Vallecano formaları giymiş 28 yaşındaki sol bek, değerli oyuncu Kevin Rodrigues ile 3 yıllık anlaşma imzalanmıştır. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

  • 52

    SONER AYDOĞDU - FRAPORT TAV ANTALYASPOR

    Fraport TAV Antalyaspor, Soner Aydoğdu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
  • 53

    DOĞUKAN KAYA - MKE ANKARAGÜCÜ

    Spor Toto Süper Lig'e yükselen MKE Ankaragücü, son olarak Kocaelispor'da forma giyen kaleci Doğukan Kaya'yı transfer etti.

    Başkent ekibinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Kocaelispor'da forma giyen başarılı kaleci Doğukan Kaya ile 4 yıllık sözleşme imzalayarak, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürdü. Tandoğan tesislerimizde yapılan imza törenine Başkanımız Sayın Faruk Koca katıldı" denildi.

  • 54

    LUCAS BIGLIA - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    Medipol Başakşehir, geçen sezon Fatih Karagümrük'te forma giyen Arjantinli futbolcu Lucas Biglia'yı transfer etti.

    Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, orta sahada görev yapan 36 yaşındaki futbolcu ile bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

    Kariyerinde Milan, Lazio ve Anderlecht gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giyen Biglia'nın 58 kez de Arjantin Milli Takımı'nda oynadığı belirtilerek, "Lucas Biglia'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz." denildi.

  • 55

    PATRYK SZYSZ - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

    Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, 24 yaşındaki Polonyalı sağ kanat oyuncusu Patryk Szysz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

    Başakşehir'den yapılan açıklama şu şekilde:

    Kulübümüz, son olarak Polonya’nın Zaglebie Lubin kulübünde oynayan Polonyalı futbolcu Patryk Szysz’i üç yıllığına kadrosuna kattı.

    Başarılı oyuncunun imza törenine asbaşkanımız Mustafa Eröğüt katıldı.

    Patryk Szysz’e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.

  • 56

    ERHAN ERENTÜRK - İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR

    Konyaspor,  27 yaşındaki kaleci Erhan Erentürk ile 3 yıllığına sözleşme imzaladı.
  • 57

    ERHAN ERTÜRK- İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR

    Transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, en son Bursaspor forması giyen kaleci Erhan Erentürk ile 3 yıllığına anlaşttı. Kulüp, transferin bonservis bedeli ödenmeden yapıldığını belirtti. 

    Erhan Erentürk, 2021-2022 sezonunda Bursaspor formasıyla  22 maçta forma giydi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız