HTC One serisini tanıttı

Akıllı telefon üreticisi HTC, One serisini Berselona'da düzenlenen Mobil 2012 Fuarı'nda tanıttı.

Haberler 27.02.2012 - 12:30

  • 1

    HTC One serisini tanıttı

    Android 4.0 (ICS) ile HTC Sense 4, HTC One serisinde bir araya getirildi. HTC kullanıcı deneyimlerinin en yeni versiyonu olan HTC ImageSense™, sadece HTC One’da bulunan yeni kamera ve görüntüleme özellikleriyle dikkat çekerken, cep telefonundan müzik dinleme alışkanlığını öne çıkarıyor.
  • 2

    HTC One serisini tanıttı

    Akıllı telefon pazarının global tasarımcısı HTC, dikkat çeken tasarımı, yüksek çözünürlüklü kamerası ve gerçek ses deneyimi ile en yüksek kalitede mobil deneyim sunan yeni HTC One Serisi’ni Barselona’da düzenlenen Mobil 2012 Fuarı’nda tanıttı.
  • 3

    HTC One serisini tanıttı

    HTC Corporation CEO’su, Peter Chou, “Temel odağımız, herkesin seveceği ve sıklıkla kullanacağı bir kamera ve ses deneyimi yaratmaktı. Bu özelliklerin, bir cep telefonunda daha önce hiç görülmemiş düzeyde HTC One Serisi’nde sunulduğuna inanıyoruz” dedi.
  • 4

    HTC One serisini tanıttı

    Yüksek çözünürlüklü kamera: HTC One, ImageSense ve HTC ImageChip ile, görüntünün en hızlı şekilde yakalanması ve en kötü koşullarda bile en iyi görüntü kalitesinin elde edilebilmesini sağlıyor. HTC One, yan yana duran fotoğraf ve video çekme tuşlarına, hızlı görüntü alma ve videolara hızlı erişimi sağlayan, kolay bir ara yüze sahip.
  • 5

    HTC One serisini tanıttı

    Anında Yakalama: HTC One yakalamak istediğiniz önemli anların fotoğrafını çekme süresini büyük ölçüde kısaltıyor. Sadece 0,7 saniyede, fotoğraf çekebiliyorsunuz. Otomatik odaklanma özelliğiyle, deklanşör düğmesine bastıktan 0,2 saniye sonra neredeyse sınırsız sayıda art arda fotoğraf çekme imkanınız var.
  • 6

    HTC One serisini tanıttı

    Elverişsiz koşullarda iyi fotoğraflar: HTC One az ışıklı, ışıksız ya da arka ışığın parlak olduğu elverişsiz ortamlarda bile görüntü yakalama kalitesini önemli ölçüde geliştirdi. HTC One X ve HTC One S’te bulunan f/2.0 lensler, en son teknolojiye sahip diğer telefonlarda bulunan f/2.4 lenslerden yüzde 40 daha aydınlık fotoğraflar çekerek, sınıfının en iyisi kare yakalama performansı sunuyor.
  • 7

    HTC One serisini tanıttı

    Video Pic (Eş Zamanlı Video/Fotoğraf Çekme): Video Pic ile aynı anda hem fotoğraf hem de video çekimi yapabilirsiniz. Video kaydederken, eş zamanlı olarak yüksek çözünürlüklü fotoğraflar da çekebilirsiniz. Ayrıca, daha önce kaydedilen videodan bir fotoğraf karesi de yakalayabilirsiniz.
  • 8

    HTC One serisini tanıttı

    Gerçek Ses: Beats By Dr. Dre Audio entegrasyonuna sahip HTC One, sevdiğiniz müzikleri dinlerken, YouTube videoları izlerken ya da oyun oynarken gerçek ses kalitesi deneyimini sunmaktadır.
  • 9

    HTC One serisini tanıttı

    HTC One ayrıca, bilgisayarınıza bağlandığında otomatik olarak yüklenen, dahili HTC SyncManager yazılımı sayesinde müzik dosyalarınızı bulmanızı ve dinlemenizi de kolaylaştıracak.
  • 10

    HTC One serisini tanıttı

    HTC One, müziğinizini her yere götürmenize olanak sağlıyor. HTC One ile birlikte, mobil müziğinizi HTC Car Stereo Clip aracılığıyla arabanızda da kolayca dinleyebilirsiniz.
  • 11

    HTC One serisini tanıttı

    HTC One X: HTC One X’in gövdesi, telefonun dayanıklı ve hafif olmasını sağlayan polikarbondan yapıldı. NVIDIA Tegra 3 Mobil İşlemcisine sahip olan HTC One, net grafikler, daha hızlı uygulamalar ve daha uzun pil ömrüne sahip. 32 GB hafızaya sahip olan HTC One, 12 cm genişliğinde 3D cama sahip 720 piksel HD bulunduruyor.
  • 12

    HTC One serisini tanıttı

    HTC One S: HTC One S, çift çekirdekli 3D cama sahip 11 cm genişliğinde ekran ve 1.5GHz Qualcomm Snapdragon S4 işlemci bulunfuruyor. Tek parça metal gövdesi 7.9 mm kalınlığa sahip olan One S, HTC’nin şu ana kadar ürettiği en ince telefon.
  • 13

    HTC One serisini tanıttı

    HTC One V: HTC Legend tasarımından yola çıkarak üretilen HTC One tek parça alüminyum gövdeye sahip. One V, yüksek çözünürlüklü bir kamerayla ve gerçek ses deneyimi sunuyor.

    HTC One Serisi, dünya çapındaki 140’tan fazla telefon operatörü ve distribütör aracılığıyla Nisan ayında geniş bir pazara sunulacak. HTC One Serisi Türkiye’de Avea, Turkcell ve Vodafone aracılığı ile satışa sunulacaktır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız